Dagensdesign

123hjem.dk får nyt liv hos Dagensdesign

Pressemeddelse • 11/03-2020

Pr. 11/03-2020 har Candyfloss Collective ApS overtaget 123hjem.dk. Det sker i linje med vores vækststrategi for 2020.

123hjem.dk vil fremover være en del af Dagensdesign. Overtagelsen vil betyde en øget synlighed i markedet for det online boligunivers - Dagensdesign

Dagensdesign er allerede i dag en førende spiller på markedet når det kommer til boligindretning og køb af boligartikler online. Målet er at udfordre den besøgendes stil på bedste vis og give anbefalinger og inspiration til nye køb på tværs af de mange danske og udenlandske brands.

Bag Dagensdesign ligger anbefalingsplatformen , som bl.a. i realtid kan give produktanbefalinger til den besøgende.

123hjem.dk vil fremover være en del af Dagensdesign og herigennem inspirere til køb af boligartikler online til den bedste pris.

"Dagensdesign’s overtagelse af 123hjem.dk vil ikke medføre ændringer for vores besøgende", udtaler Dagensdesign, og fortsætter ”Det er vores ønske og mål, at Dagensdesign bliver den førende platform indenfor inspiration til køb af boligartikler online fra danske netbutikker.”

Dagensdesign styrkes efter overtagelsen af 123hjem.dk. Overtagelsen vil uden tvivl tilføre værdi til det online boligunivers der allerede i dag er utroligt populært blandt danskerne.

For yderligere information om overtagelsen af 123hjem.dk, kontakt venligst Dagensdesign eller Candyfloss Collective ApS.