About a Chair. Oplev About a Chair fra danske HAY.

About a Chair fra det danske design firma HAY er en absolut bestseller og ny-klassiker indenfor stole. About a Chair er nutidens svar på den evigt populære 7’er stol af Arne Jacobsen. About a Chair er designet af den danske designer Hee Welling for HAY.

About a Chair. Oplev About a Chair fra danske HAY.

🥇Dagens tilbud på hay

"Design: Ana Kraš for Hay, 2019 Koncept: Bonbon serien, der er designet af den serbiske designer Ana Kraš, er håndvævede lamper ved hjælp af en original teknik til at skabe..."

5068 kr.
6848 kr.

About a Chair indbyder til god etikette

About a Chair er stolen der med et klart snit og sin smukke skal indbyder til god etikette ved bordet. Enhver der lægger vejen forbi din stue eller køkken vil uden tvivl bemærke About a Chair stolen og spørge dig, om der er faste plader ved bordet – eller om man blot må sætte sig hvor man ønsker og sidde – i din About a Chair stol…

En About a Chair stol om spisebordet eller i tekøkkenet er ikke nok. Du tror måske, at det blot er en god historie, men prøv scenariet af og oplev hvordan du gang på gang må opgive din siddeplads i din About a Chair designstol til fordel for de høflige gæster, som høfligt spørger hvor de må sidde. Som den gode vært du helt sikkert er, vil det jo være svært og sige nej til sådan en forespørgsel…?! Det er derfor ikke nok kun og investere i én stol – der skal flere til.

Designeren bag About a Chair

Hee Welling er den danske designer, som står bag About a Chair stolen. Stolen er designet til danske HAY, som alt andet lige er en af de nyere frontfigurerne indenfor boligtilbehør og accessories i Skandinavien. Hee Welling har med About a Chair designet haft en ambition om, at nå et højre niveau i kombinationen mellem form, funktion, komfort, detaljer og ikke mindst æstetik. About a Chair er produktet af en talentfuld dansk designer, som vi uden tvivl vil høre mere til i fremtiden.

Hee Welling har i tæt samarbejde med HAY udviklet About a Chair, som er en ny-klassiker vi vil se vinde markedsandele i årene fremover. Tanken med det tætte samarbejde har været og skabe en serie af stole, hvor alle skaller og rammer kan kombineres. Men uden og lade perfektionen i hver enkelt model tabe tærren til mangfoldighed. About a Chair er i sandhed en unik og smuk stol.

About a Chair. Iøjefaldende enkelhed og stil.

About a Chair udstråler den klassiske og lettere minimalistiske stil, som vi elsker i Skandinavien. Ideen bag About a Chair, har været og udvikle en stol, som er iøjefaldende grundet sin enkelhed. Dette er uden tvivl en stol, som vil passe godt ind i enhver stue og rundt om ethvert bord. Din familie, dine ansatte eller måske kunderne vil elske dig for og have About a Chair stolen stående til fri afbenyttelse.

About a Chair fås i forskellige varianter, som ligeså kan kombineres på et utal af måder. Der findes overordnet set en række modeller af About a Chair stolen, som løbende for nye medlemmer. I skrivende stund findes der 7 forskellige varianter af About a Chair.

Bedøm denne artikel
111 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. juli 2012.