AK 1330. Et skrivebord man vil gå langt for.

AK 1330 er skrivebordets svar på hvad Ferrari er indenfor biler. AK 1330 skrivebordet er smukt, stilet og giver dig en utrolig oplevelse hver gang du sætter dig ved det. Bruger du mange timer bage skærmen ved du hvor vigtigt det er, at man føler sig godt tilpas.

AK 1330. Skrivebordet man kan drømme om.

Udvalget af skriveborde er stort, men det er få skriveborde hvor man tænker ’wow’. AK 1330 vil jeg beskrive, som værende verdens smukkeste skrivebord – uden sammenligning. AK 1330 er skrivebordet, som vil få enhvers mundvand til og løbe. Design, stil og funktionalitet er helt i top. Skrivebordet er bygget til og falde i stil med MacBook Air.

Det eneste ved AK 1330 skrivebordet, som ikke skriger ’sex’ er navnet… Der er ingen tvivl om, at der ligger danske designtanker bag dette unikke skrivebord. Når navnet er slugt blive AK 1330 skrivebordet kun hedt og frækt fremadrettet. Tankerne bag skrivebordet emmer af danskhed med et godt miks af nutidige behov og tanker. Det er bl.a. valget af materialer, som gør AK 1330 skrivebordet helt unikt. AK 1330 skrivebordet fås i ask, eg og valnød. Nutidens tanker bringes i spil idet der til fremstillingen af møblet er anvendt Corian, som er væsentligt hårdere end træ.

AK 1330. Funktion, stil og klasse.

AK 1330 er skrivebordet, som forbinder det ofte kedelige praktiske element med stil og klasse. Mange møbler mister deres design, stil og klasse hvis designeren bag også har tænkt praktisk. Det er lykkedes Naver Collection og skabe et skrivebord hvor alle elementerne mødes på bedste vis.

En diskret klap bagerst på AK 1330 skrivebordet skjuler ledninger fra alverdens elektronik. At der er gjort god plads til og skjule ledninger fra dine elektronikapparater, bringer AK 1330 møblet frem til nutiden.

Klappen, som sidder bagerst på skrivebordet er i øvrigt magnetisk. Du har dermed mulighed for og have et 100 % ryttet skrivebord, hvor ledninger til elektronikken er gemt helt af vejen. Samtidig er det muligt og hænge en huskeseddel eller lignende op med en magnet på klappen. Det er sådanne små detaljer, som gør AK 1330 til verdens mest stilede skrivebord.

AK 1330 er udstyret med 4 spidse ben. Nederst på hvert ben har der sneget sig lidt rustfrit stål ind. Det rustfri stål spiller utroligt godt sammen med resten af møblet. Dette er endnu et punkt, som minder os om, at dette ellers mørke og smukke møbel er designet efter nutidens premisser og tanker.

Slutteligt skal det nævnes, at AK 1330 selvfølgelig har de traditionelle skjulte skuffer under bordet. De 2 skrivebordsskuffer er grebsløse og skader dermed ikke de stilede, simple og smukke design. Det er i disse 2 skjulte skuffer, at du har mulighed for og lægge regninger, kærlighedsbreve, notesbøger, telefonnumrene fra dagen før eller blot den elektronik du ikke ønsker skal ligge fremme på bordet

AK 1330. Firmaet bag ønske skrivebordet.

Naver Collection er firmaet, som står bag AK 1330 skrivebordet. Det er et utroligt usexet navn, men de har dog 16 år på bagen. Besøger man diverse designbutikker rundt om i landet vil Naver Collection være og finde de fleste steder, selvom du måske ikke vidste.

Navnet Naver Collection refererer til en gruppe omrejsende håndværkere, som rejste land og rige rundt med relativt få ejendele. Formålet med gruppen var bl.a. og hjælpe snedkermestre, som de mødte på deres rejse. Naver Collection har her formået og skabe et skrivebord, som med garanti vil blive en klassiker. AK 1330 er et smukt, stilet og funktionelt skrivebord.

Hvad koster AK 1339 skrivebordet?

  • AK 1330 skrivebord i ask og eg har en vejl. pris på 18.748,00 kr.
  • AK 1330 skrivebord i valnød har en vejl. pris på 19.533,00 kr.
Bedøm denne artikel
73 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. maj 2012.