Alessi drikkeglas af Jasper Morrison

Jasper Morrison er kendt for en bred vifte af spændende designs, som breder sig over alt lige fra lamper, til drikkeglas og til kagespader. Jasper Morrison har ligeså designet en række utroligt populære og flotte drikkeglas for Alessi.

Jasper Morrison – biografi

Jasper Morrison blev født i England tilbage i året 1959. Her tog han sin uddannelse i årene 1979 til 1985; på Kingston Polytechnic Design School og efterfølgende Royal College of Art i London. Jasper Morrison fik hurtigt sans for design og startede sit eget designbureau i 1986, og man må sige at manden har formået og kommet vidt omkring.

Siden dengang hvor Jasper Morrison åbnede sit eget designbureau har han designet stort set ALT. Med ordet ALT menes f.eks. toge, førnævnte drikkeglas og ikke mindst mobiltelefoner. Listen over Jasper Morrison designs er lang. Det er bl.a. Jasper Morrison, som står bag sporvognene i Hannover. Projektet er prisbelønnet for både design og økologi. Udover sit virke som sporvogn-designer har Jasper Morrison ligeså designet elektronik for både Samsung og Sony.

Jasper Morrison har i dag kontorer i både Paris og London.

Jasper Morrison Family drikkeglas for Alessi

Jasper Morrison har skabt en helt fantastisk serie af smukke og skønne drikkeglas. Drikkeglassene er designet af Jasper Morrison for Alessi. Alessi har et stort udvalg af diverse artikler til boligen.

Drikkeglassene hedder ”Glass Family”. Serien dækker i øjeblikket over 4 forskellige drikkeglas til både vin og vand. Disse Alessi drikkeglas er designet af Jasper Morrison tilbage i 2008. Alle glas i serien har et enkelt og elegant formsprog. Oplevelse af det enkelte glas ligger i, hvordan glasset hviler i håndfladen og føles lækkert i brug.

Alessi drikkeglas designet af Jasper Morrison er noget helt for sig. Aroma, temperatur og volumen går op i en højere enhed, og glassets store munding gør nydelsen komplet og ikke mindst fuldendt…

Bedøm denne artikel
54 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. december 2014.