Arne Jacobsen lamper. Populære og klassiske lamper.

Arne Jacobsen lamper er designet af den danske designer Arne Jacobsen tilbage i 50’erne. AJ lamperne er sidenhen blevet utroligt populære verden over for deres tidsløse og enkle design.

Arne Jacobsen lamper. Populære og klassiske lamper.

Stilen er lagt med Arne Jacobsen lamper

Skaberen bag de de populære AJ Lamper er Arne Jacobsen. Det både populære og klassiske AJ lamper, som er værdsat over hele verden. Til trods for, at AJ lamperne er designet tilbage i 50’erne har de fortsat en evne til og tryllebinde os alle. AJ Lamperne har et simpelt design, som passer godt ind i de fleste indretninger af hjemmet.

AJ lamperne er utroligt poplære og fyldt med sjæl

Arne Jacobsen AJ lamper. Væg, loft, bord- eller gulvlampe.

Han har blandet andet designet en klassisk lampe, som med sit simple design går utroligt godt igen på alle ’platforme’. Arne Jacobsen AJ lampen findes i dag til væggen, loftet, bordet og gulvet. Fælles for alle de forskellige Arne Jacobsen AJ lamper er, at de giver et behageligt og flot lys uanset rummet de placeres i.

Placer f.eks. Arne Jacobsen AJ bordlampen på sengebordet, arbejdsbordet eller i den brede vindueskarm. AJ gulvlampen passer perfekt til hjørnet hvor man ønsker lidt ekstra hygge og har brug for en hyggelig og flot belysning.

Arne Jacobsen bordlampe

Arne Jacobsen AJ bordlampe. Topsælgeren fra Arne Jacobsen. AJ bordlampen er den perfekte skrivebordlampe eller læselampe. AJ bordlampen er utroligt populær til belysning af skrivebordet på arbejdspladsen. Lyset fra AJ bordlampen blænder ikke og er retningsbestemt og asymetrisk.

Arne Jacobsen AJ bordlampe farver. AJ bordlampen fås i blå-grøn, gul-grøn, petroleum, rød, sand, grafitgrå, hvid og sort.

Arne Jacobsen AJ bordlampens materialer. AJ bordlampen har en skærm af stål, fod af zink og stander af stål.

Arne Jacobsen AJ bordlampe har en vejl. pris på 4.695,00 kr.

Arne Jacobsen væglampe

Arne Jacobsen AJ væglampe. AJ væglampe er en super smart læselampe eller sengelampe. AJ væglampen er ligeså ideel til belysning af malerier i hjemmet og i gallerier. Arne Jacobsen væglampen udsender et behageligt, retningsbestemt og asymmetrisk lys.

Arne Jacobsen AJ væglampe farver. AJ væglampen fås i blå-grøn, gul-grøn, petroleum, rød, sand, grafitgrå, hvid og sand.

Arne Jacobsen AJ væglampens materialer. AJ væglampen har en skærm af stål, bagdåse af stål og bærearm af stål.

Arne Jacobsen AJ væglampe har en vejl. pris på 3.695,00 kr.

Arne Jacobsen gulvlampe

Arne Jacobsen AJ gulvlampe. Den majestætiske Arne Jacobsen gulvlampe er som skabt til læselampe og hygge i sofaen. AJ gulvlampen udsender et retningsbestemt og asymmetrisk lys, som er yderst behageligt for øjnene.

Arne Jacobsen AJ gulvlampe farver. AJ gulvlampen fås i blå-grøn, gul-grøn, petroleum, rød, sand, grafitgrå, hvid og sort.

Arne Jacobsen AJ gulvlampens materialer. AJ gulvlampen har en skærm af stål, fod af zink og stander af stål.

Arne Jacobsen AJ gulvlampe har en vejl. pris på 5.295,00 kr.

Arne Jacobsen pendel

Arne Jacobsen AJ pendel. En Arne Jacobsen pendel, som giver et blødt lys over spisebordet og andre steder i hjemmet hvor der er behov for et behageligt lysmiljø. AJ pendlen er designet i en smuk gemetrisk form med optimale lysmæssige egenskaber. Armaturhuset er halvkugleformet og et blødt lys trænger op gennem lampens lameller.

Arne Jacobsen AJ pendel overflade/farver. AJ pendel fås i vådlakeret hvid.

Arne Jacobsen AJ pendlens materialer. AJ pendel har en skærm af aluminium og ringe af stål.

Hvad koster Arne Jacobsen lamper?
  • Arne Jacobsen AJ pendel Ø370 har en vejl. pris på 4.995,00 kr.
  • Arne Jacobsen AJ pendel Ø500 har en vejl. pris på 6.895,00 kr.
Bedøm denne artikel
65 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 5. maj 2019.