Australian Bodycare lancerer nyt design

Australian Bodycare lancerer nyt design

Blid og effektiv hudpleje fra Australian Bodycare

Australian Bodycare lancerer nu sin kropsplejeserie i et nyt design, som giver produkterne et visuelt løft, der passer til indholdets høje kvalitet. Kerneingrediensen i Australian Bodycares produkter er den naturlige tea tree olie fra Australien, som modvirker bakterier og svampe, og som både forebygger og løser de mest almindelige hudproblemer – og samtidig er skånsomme mod huden.

Tea tree olie er en naturlig, men også kraftfuld ingrediens, der ikke bør overdoseres. Når den bruges korrekt og i de rette mængder, er den til gengæld effektiv mod bakterier og svampe. Tea tree olie bliver blandt andet brugt til behandling af en række hudproblemer, herunder uren hud, hovedbundsproblemer, irriteret hud, tør hud, insektstik og svampeinfektioner. Tea tree olien er også kerneingrediensen i Australian Bodycares kropsplejeserie, som nu lanceres i et nyt design, der giver produkterne et velfortjent visuelt løft, som matcher indholdets høje kvalitet.

Unik hudpleje

Australian Bodycare-produkterne er udviklet efter alle kunstens regler således, at hvert enkelt produkt lige præcis indeholder den mængde tea tree olie, som er nok til at give den helende effekt på det pågældende hudområde – og samtidig så skånsomt som muligt. Denne balance i hvert enkelt af Australian Bodycares produkter sikrer den høje kvalitet og er årsagen til, at så mange mennesker verden over ikke kan leve uden de unikke kropsplejeprodukter. Serien indeholder hudplejeprodukter til hele kroppen, inklusiv ansigt og hår. Helt centralt står den rene, æteriske olie, som også er nøgleingrediens i alle de øvrige produkter.

Det lille hemmelige våben mod uren hud, hovedbundsproblemer, insektstik og andre hudproblemer Den rene, æteriske tea tree olie fra Australian Bodycare virker antiseptisk og rensende. Den er derfor velegnet til uren og fedtet hud. Derudover reducerer den hovedbundsproblemer og virker lindrende på insektbid. Kort sagt er den god at have med i tasken året rundt.

Tea tree olie er effektiv på følgende hudproblemer:

  • Uren hud
  • Hovedbundsproblemer
  • Insektbid
  • Irriteret og skadet hud
  • Nedgroede hår og hud der er irriteret efter hårfjerning
  • Løs og revnet hud i mellem tæerne

Historien bag tea tree olien:

Igennem tusinder af år har tea tree oliers helbredende virkning været kendt. De australske aboriginals har igennem generationer kendt til de smukke træers helbredende effekt. Legenderne fortæller om søer, der var omkranset af Tea Trees, hvor blade og kviste faldt i vandet og forvandlede søerne til antiseptiske bade. De lokale aboriginals brugte disse naturlige helende bade til at kurere forskellige hudlidelser – eksempelvis hudinfektioner, forbrændinger, sår og insektbid. Området med Tea Trees kalder de indfødte for ”Healing ground”.

Forhandles hos udvalgte apoteker, Matas og i helsekostbutikker og førende webshops over hele landet.

Australian Bodycare-produkterne i nyt design vil være tilgængelige fra d. 1. februar 2017.

Vejl. Udsalgspris: 69 kr. (10 ml.), 119 kr. (30 ml.)

Bedøm denne artikel
127 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. marts 2017.