Dansk smykkedesign fra Stine A

CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
1 min læsning
Dansk smykkedesign fra Stine A

Mange kvinder kender sikkert til Stine A smykker – og med god grund. Stine har nemlig designet smykker i 10 år, og har med en yderst kreativ og kvalitetsbevidst tilgang til skabelsen af nye designs opnået en kæmpe fanskare blandt et utal af kvinder. Læs her hvor Stines inspiration kommer fra, både som barn og i dag som en anerkendt dansk smykkedesigner.

Stine A smykker med Madonna som inspiration

Lige siden Stines barndom har kreativiteten spillet en stor rolle. Dengang blev der eksperimenteret med både tøj, smykker og malerier, og her spillede Madonna med sin ekstravagante stil en afgørende rolle for Stines inspiration. Med tiden voksede hendes passion for at designe smykker, og kombineret med en kreativ ild har hun siden lagt både hjerte og sjæl i alle sine smykkedesigns. I dag findes inspirationen i alt der krydser hendes vej, hvad end det er arkitektur, tøjdesigns eller en unik personlighed.

Eksklusiv kvalitet og unikt design

Når du vælger smykker fra Stine A, er du sikker på at få en høj kvalitet til trods for en yderst rimelig pris. Smykker fra Stine A er nemlig alle udarbejdet i ædelmetaller og ædelsten, så den eksklusive kvalitet bliver bevaret. Derudover er det også afgørende for Stine, at kollektionen af smykker kan sammensættes til at give netop det udtryk, man ønsker. Smykkerne er en perfekt kombination af hverdag og luksus, og så kombinerer de samtidigt både det feminine og det rå til én perfekt enhed. Blandt kollektionen af smykker findes der også et tvist af humoristiske aftryk.

Et smykke til enhver lejlighed

Med Stine A smykker har du altid et smykke til enhver lejlighed. Enkeltheden i hendes designs gør det muligt at bruge smykkerne til mange forskellige looks, og de kan selvfølgelig kombineres med hinanden som man ønsker. Et armbånd, som bruges alene til hverdag, vil være ligeså smukt sammen med både ringe og flere armbånd til en aften ude. Enkeltheden gør, at mulighederne er mange!

Oprindeligt udgivet 22. oktober 2015, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Australian Bodycare lancerer nyt design
Indlæg

Australian Bodycare lancerer nyt design

Blid og effektiv hudpleje fra Australian... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
Fem gode råd inden du køber fyringsolie
Indlæg

Fem gode råd inden du køber fyringsolie

Hvis du skal købe nyt fyringsolie til dit oliefyr, så er der mange... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
Gode råd til indretning af haven
Indlæg

Gode råd til indretning af haven

Det hele skal ikke handle om indretning af huset. Derfor får du her en... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck