Dansk smykkedesign fra Stine A

Mange kvinder kender sikkert til Stine A smykker – og med god grund. Stine har nemlig designet smykker i 10 år, og har med en yderst kreativ og kvalitetsbevidst tilgang til skabelsen af nye designs opnået en kæmpe fanskare blandt et utal af kvinder. Læs her hvor Stines inspiration kommer fra, både som barn og i dag som en anerkendt dansk smykkedesigner.

Dansk smykkedesign fra Stine A

Stine A smykker med Madonna som inspiration

Lige siden Stines barndom har kreativiteten spillet en stor rolle. Dengang blev der eksperimenteret med både tøj, smykker og malerier, og her spillede Madonna med sin ekstravagante stil en afgørende rolle for Stines inspiration. Med tiden voksede hendes passion for at designe smykker, og kombineret med en kreativ ild har hun siden lagt både hjerte og sjæl i alle sine smykkedesigns. I dag findes inspirationen i alt der krydser hendes vej, hvad end det er arkitektur, tøjdesigns eller en unik personlighed.

Eksklusiv kvalitet og unikt design

Når du vælger smykker fra Stine A, er du sikker på at få en høj kvalitet til trods for en yderst rimelig pris. Smykker fra Stine A er nemlig alle udarbejdet i ædelmetaller og ædelsten, så den eksklusive kvalitet bliver bevaret. Derudover er det også afgørende for Stine, at kollektionen af smykker kan sammensættes til at give netop det udtryk, man ønsker. Smykkerne er en perfekt kombination af hverdag og luksus, og så kombinerer de samtidigt både det feminine og det rå til én perfekt enhed. Blandt kollektionen af smykker findes der også et tvist af humoristiske aftryk.

Et smykke til enhver lejlighed

Med Stine A smykker har du altid et smykke til enhver lejlighed. Enkeltheden i hendes designs gør det muligt at bruge smykkerne til mange forskellige looks, og de kan selvfølgelig kombineres med hinanden som man ønsker. Et armbånd, som bruges alene til hverdag, vil være ligeså smukt sammen med både ringe og flere armbånd til en aften ude. Enkeltheden gør, at mulighederne er mange!

Bedøm denne artikel
167 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. oktober 2015.