Dansk smykkedesign fra Stine A

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Dansk smykkedesign fra Stine A

Mange kvinder kender sikkert til Stine A smykker – og med god grund. Stine har nemlig designet smykker i 10 år, og har med en yderst kreativ og kvalitetsbevidst tilgang til skabelsen af nye designs opnået en kæmpe fanskare blandt et utal af kvinder. Læs her hvor Stines inspiration kommer fra, både som barn og i dag som en anerkendt dansk smykkedesigner.

Stine A smykker med Madonna som inspiration

Lige siden Stines barndom har kreativiteten spillet en stor rolle. Dengang blev der eksperimenteret med både tøj, smykker og malerier, og her spillede Madonna med sin ekstravagante stil en afgørende rolle for Stines inspiration. Med tiden voksede hendes passion for at designe smykker, og kombineret med en kreativ ild har hun siden lagt både hjerte og sjæl i alle sine smykkedesigns. I dag findes inspirationen i alt der krydser hendes vej, hvad end det er arkitektur, tøjdesigns eller en unik personlighed.

Eksklusiv kvalitet og unikt design

Når du vælger smykker fra Stine A, er du sikker på at få en høj kvalitet til trods for en yderst rimelig pris. Smykker fra Stine A er nemlig alle udarbejdet i ædelmetaller og ædelsten, så den eksklusive kvalitet bliver bevaret. Derudover er det også afgørende for Stine, at kollektionen af smykker kan sammensættes til at give netop det udtryk, man ønsker. Smykkerne er en perfekt kombination af hverdag og luksus, og så kombinerer de samtidigt både det feminine og det rå til én perfekt enhed. Blandt kollektionen af smykker findes der også et tvist af humoristiske aftryk.

Et smykke til enhver lejlighed

Med Stine A smykker har du altid et smykke til enhver lejlighed. Enkeltheden i hendes designs gør det muligt at bruge smykkerne til mange forskellige looks, og de kan selvfølgelig kombineres med hinanden som man ønsker. Et armbånd, som bruges alene til hverdag, vil være ligeså smukt sammen med både ringe og flere armbånd til en aften ude. Enkeltheden gør, at mulighederne er mange!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. oktober 2015.

Du vil måske også læse om...

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

af Dyrhøj Marketing,
Paustian er firmaet, som distribuerer en lang række klassikere, som vi alle kender fra diverse modemagasiner. Det er...
Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

af Christoffer Steenbeck
Verner Panton Panthella er et udtryk for det organiske formsprog, som er en gennemgående karakteristika for Verner...
Australian Bodycare lancerer nyt design

Australian Bodycare lancerer nyt design

af Christoffer Steenbeck
Blid og effektiv hudpleje fra Australian Bodycare Australian Bodycare lancerer nu sin kropsplejeserie i et...
Fem gode råd inden du køber fyringsolie

Fem gode råd inden du køber fyringsolie

af Christoffer Steenbeck
Hvis du skal købe nyt fyringsolie til dit oliefyr, så er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på....