Eames gyngestol (RAR). Smuk og elegant gyngestol.

Eames gyngestol er designet med udgangspunkt i det utroligt populære Eames stole, som er og finde i stortset samtlige boligmagasiner – ved hver udgivelse. Eames gyngestol er en smuk og yndefuld skulptur, som giver en fantastisk afslapning. Eames gyngestolen er designet af parret Charles & Ray Eames.

Eames gyngestol (RAR). Smuk og elegant gyngestol.

Eames gyngestol er en afslappende armstol fra Eames

Eames gyngestol (RAR) er en smuk og elegant gyngestol, som er produceret i samme materialer som den velkendte Eames DAR armstol. Eames DAR armstolen er identisk med Eames gyngestol varianten, dog med normale ben og ikke ahornvanger.

Eames gyngestol (RAR) er oprindeligt fremstillet i fiberglas, men i dag fremstilles denne utroligt lækre gyngestol i et miljøvenligt plastmateriale polypropylene. Dette plastmateriale sikrer en optimal siddekomfort i Eames gyngestolen. Dertil er aspektet mht. prisen. Eames gyngestol koster i dag en fjerdedel af den oprindelige Eames gyngestol, som blev produceret i fiberglas.

Eames gyngestol. Du bestemmer farve og stil.

Eames gyngestol (RAR) er en utroligt populær model fra serien af Eames stole. Krydset under gyngestolen er et klassisk Eames wireunderstel med ahornvanger. Ahornvangerne giver gyngestolen et flot og lettere rustikt look.

På nuværende tidspunkt er det muligt og få Eames gyngestolen i 8 forskellige farver. Eames gyngestol fås i sort, rød, hvid, gråbrun, blågrøn, sten hvid, creme og sennepsgul. Eames gyngestol har en bredde på 62,5 cm, en højde på 70 cm og en dybde på 60 cm. Selve siddehøjden på gyngestolen er 33,5 cm.

Hvad koster en Eames gyngestol?

  • Eames gyngestol har en vejl. pris på 4.054,00 kr.
Bedøm denne artikel
149 stemmer, gennemsnit 4.5 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 3. januar 2020.