Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at designe en knagerække tiltænkt børneværelset, det blev til hvad vi i dag kender, som en af de mest opfindsomme og originale knagerækker til det moderne hjem. Eames Hang It All er en smart og elegant knagerække hvad enten den der fyldt med jakker eller der kun hænger småting på den.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All var tiltænkt børneværelset

Eames Hang It All fra Charles and Ray Eames var primært tiltænkt børneværelset hvorfor knagerækken havde fået et væld af spændende og funklende farver. Det tiltænkte barnlige look knagerækken fik, har dog ikke stoppet Eames Hang It All fra og blive en kæmpe international salgssucces. Det er muligt og finde Eames Hang It All knagerækken i prominente restauranter og caféer verden over. Dermed har Eames Hang It Al fundet et bredere publikum, som vil hænge knagerækken så mange andre steder end blot i børneværelset.

Den originale idé og tanke bag designet af Eames Hang It All var, at skabe en knagerække der opmuntrede børn til og benytte den. Barnet skulle have lyst til og hænge alt på knager hvorfor navnet ’Hang It All’.

Eames Hang It All blev i tidernes morgen designet til Tigrette Enterprises Playhouse Division, men produktionen er efterfølgende blevet overtaget af den europæiske møbelproducent Vitra.

Eames Hang It All. Fremstillet af de bedste materialer

Den oprindelige og originale Eames Hang It All knagerække var udført i kro af hvid dækket stålwire, men farvestrålende trækugler i ahorn. Den version af Eames Hang It All, som vi kender i dag og kan købes i butikker landet over, er ikke længere udformet med trækugler, men derimod plastkugler.

De fleste tror fejlagtigt, at Eames Hang It All kun findes i børneglade farver, men sandheden er den, at det kreative ægtepar også tegnede adskillige udgaver i andre farver. Mange af disse andre versioner var mere stilrene og simple.

Eames Hang It All kan til tider også købes med sorte kugler, en sort model med valnøddetræskugler og en rød version med fyrretræskugler. Disse modeller er altid fremstillet i mindre antal og man skal derfor tage en hurtig beslutning, hvis man ønsker en af disse unikke Eames Hang It All knagerækker.

Hvad koster Eames Hang It All?

  • Eames Hang It All (hvidt stativ/farvede kugler) har en vejl. pris på 2.141,00 kr.
  • Eames Hang It All (sort stativ/sorte kugler) har en vejl. pris på 2.204,00 kr.
  • Eames Hang It All (sort stativ/valnøddetræskugler) har en vejl. pris på 2.204,00 kr.
  • Eames Hang It All (rødt stativ/fyrretræskugler) har en vejl. pris på 2.204,00 kr.
Bedøm denne artikel
70 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. februar 2020.