Fatboy Headdemock. Den populære Fatboy hængekøje.

Fatboy Headdemock er navnet på den utroligt populære hængekøje fra Fatboy. Fatboy er kendt for deres sækkestole, som der løbende er kommet et hav af efterligninger af. Hvad enten man går i en af Dansk Supermarkeds butikker eller et andet billigt møbelvarehus, vil man opleve kopier af Fatboy sækkestolen – under andre, men ligeså spøjse navne.

Fatboy Headdemock. Hængekøjen til hele familien.

Fatboy hængekøjen har en god størrelse, som gør det muligt og ligge hele familien heri. Sæt hængekøjen på terrassen om sommeren og læg dig heri imens fuglene kvidrer og solen bager dig. Hængekøjen har en bredde, så det er muligt og ligge 2 voksne og 1 barn heri – uden problemer.

Fatboy Headdemock er endnu en succes fra Fatboy, som er blevet utroligt populært. Fatboy hængekøjen er et ultra komfortabelt luksus-møbel, som det næsten ikke er til at rejse sig fra af bare velvære. Fatboy Headdemock er vandtæt og lavet i kraftigt, groftvævet bævernylon med en vandafvisende, UV-resistent overflade. Hængekøjen er nem og rengøre blot med en fugtig klud.

Fatboy Headdemock. Ta’ hængekøjen med dig.

Fatboy hængekøjen leveres med en stor praktisk bæretaske, så hængekøjen nemt kan tages med i sommerhus eller på stranden. Selve stellet til Fatboy Headdemock er lavet i letvægts materialer og vejer derfor ikke det store.

Fatboy Headdemock hængekøjen har en længde på 280cm og en bredde på 140cm. Hængekøjen kan bære op til 150 kg., svarende til ca. 2 vokse og 1 barn. Hængekøjen kan nemt gøres ren blot med en våd klud.

Fatboy Headdemock. Du bestemmer farven.

Fatboy hængekøjen kommer i 10 forskellige farver; sort, rød, orange, lime green, sand, hvid, turquoise, taupe, brun og oliven grøn. Der er derfor ingen grund til ikke og investere i en Fatboy Headdemock – du vil ikke fortryde det. Ren afslapning!

Fatboy Headdemock har en vejl. pris på 3.499,00 kr.

Bedøm denne artikel
46 stemmer, gennemsnit 4.1 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. april 2012.