Fatboy lampe. Se de smarte Fatboy lamper her.

En Fatboy lampe kan gøre underværker i ethvert hjem – både inde og ude. Der findes på nuværende tidspunkt 3 forskellige varianter af den populære Fatboy lampe. Der findes en Fatboy lysekrone, en stor Fatboy lampe og en mindre i samme design. Fælles for den store Fatboy lampe og den lille er, at de kan tåle og stå udenfor.

Fatboy er kendt for deres lækre sækkestole i alverdens flotte og skønne farver. Fatboy har dog også en del andre boligartikler i deres sortiment, som vi alle vil kunne anvende i vores hjem. En unik egenskab ved netop en Fatboy lampe er, at den kan tåle og stå udenfor – sagt med andre ord er den vandtæt. Lad lamperne lyse altanen eller terrassen op om aftenen og lad gæsterne nyde de smarte lamper udenfor.

På nuværende tidspunkt findes der en stor Fatboy lysekrone, en stor Fatboy lampe til stikkontakten og en mindre Fatboy lampe på batteri. Det smarte ved den lille lampe på batteri er, at den kan tages med overalt. Lad den lyse picnicen op når sommeraftenen er begyndt og blive lidt mørk, lad den lyse altanen op når du sidder indenfor i vintermånederne og varmer dig – eller brug den på børneværelset som ekstra belysning. Den kører på batteri og kan holde op til flere timer.

Fælles for begge standard Fatboy lamper er, at de er fremstillet i mælkehvidt plast. Lyset er derfor dæmpet, ikke blændende og ellers godt til belysning af et større rum. Man kan roligt stille en Fatboy lampe direkte på græsplænen – da foden på lampen er vandtæt.

Bedøm denne artikel
116 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. december 2014.