Ferm Living Wire Basket til opbevaring af alt!

Ferm Living Wire Basket er et helt nyt produkt fra det danske boligtilbehørsfirma. Ferm Living er kendt for deres mange lækre artikler til hjemmet og kontoret. En gennemgående rød tråd er matte farver, spændende mønstre og ikke mindst klassiske designs, som er gjort topmoderne!

Ferm Living Wire Basket’s er en anderledes, skør og sjov kurv til opbevaring af absolut alt hvad hjertet begærer. Hvad enten det er brændestablen der skal opbevares på en smartere måde, vasketøjet der skal af vejen eller sengetæppet der skal ligge pænt når det ikke ligger på sengen – så har du her et og samme møbel, som kan klare alle disse ‘opgaver’!?

Wire Basket fra Ferm Living er kurven der kan indeholde absolut alt! Kurven er fremstillet af jerntråd, som er pulverlakeret i forskellige farver. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en Ferm Living kurv, som vil passe ind i netop din indretning.

Den smarte Ferm Living kurv kommer i forskellige størrelser og farver. Kurven kan ligeså anvendes som ekstra skammel. Vend bunden i vejret på kurven og placer en pude ‘på toppen’. Så har du en ekstra stol til gæsten ved sofabordet. Du bestemmer hvad kurven skal indeholde og det er absolut kun dine egne tanker, som sætter en stopper for mulighederne…

Bedøm denne artikel
69 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 11. december 2014.