Foxy Potato Beck sofabordet er moderne og klassisk

Foxy Potato Beck Sofabord er et klassisk og moderne sofabord, som vil være yderst dekorativt i ethvert hjem. Beck Sofabord er et smukt sofabord med 3 ben i massiv eg eller wengé træ. Toppladen er slidstærk og bordet kan derfor nemt rengøres.

Foxy Potato Beck Sofabord. Smukke farver.

Foxy Potato Beck Sofabord er et klassisk og moderne sofabord designet af Anders Folke Andersen for Foxy Potato. Beck Sofabord er udført med 3 ben i massiv eg eller wengé træ. Toppladen på sofabordet er i gennemfarvet sort mdf med slidstærkt laminat på overfladen. Du behøver derfor ikke og anvende dækkeservietter til glas med en våd bund. Du tørrer blot overfladen af med en våd klud. Utrolig slidstærk bordplade.

Foxy Potato Beck Sofabord kommer i 8 forskellige farver. Du bestemmer derfor selv hvilken farve selve bordpladen på bordet skal have. Du kan vælge mellem dueblå, hvid, jadegrøn, lys oliven, mintgrøn, pastel gul og sort. Dertil kan man vælge hvilken type ben, som sofabordet skal være udstyret med. Her er det muligt og vælge wengé træ eller eg. Sofabordet med bordben i eg, kan fås i både en oliebehandlet variant og en ubehandlet variant.

Firmaet bag Foxy Potato Beck

Designvirksomheden Foxy Potato er grundlagt i året 2005 af designer Anders Folke Andersen. Foxy Potato drives i dag af Anders Folke Andersen og Rikke Beck Christensen. Foxy Potato afsætter i skrivende stund deres unikke møbler til 22 eksklusive forhandlere alene i Danmark. Hertil har Foxy Potato også afsætning til Norge, Tyskland og Holland.

Anders Folke Andersen, designeren bag Foxy Potato Beck Sofabord, er udlært møbelsnedker hos Niels Roth Andersen i 2000. Her fik han bronzemedaljer for sit afgangsprojekt. Sidenhen har Beck Sofabordet været nomineret til prisen for ’Bedste Design’ af Bolig Magasinet.

Anders Folke Andersen kom fra en tidligere karriere, som køkkensnedker. Han har ligeledes i en årrække arbejdet som kulisse og dekorationsbygger i den danske filmbranche. Designeren bag Beck Sofabord har fortsat en vision om, at skabe dansk producerede møbler, der markerer sig ved unikt design, udsøgt formgivning og kompromisløs kvalitet. Vælger du et Beck Sofabord vil du med andre ord få et dansk produceret møbel i topkvalitet!

En absolute favorit

Beck Sofabord hører til en af de absolutte favoritter indenfor sofaborde. Foxy Potato Beck Sofabord er håndlavede fra bunden af snedkeren selv og er fortsat til og betale. Ligesom med mange andre designmøbler vil dette sofabord formentligt også, på et senere tidspunkt, blive sat i en form for masseproduktion.

Foxy Potato Beck Sofabord kommer i 3 forskellige størrelser. Beck Sofabord er derfor til og få i stor, mellem og lille. Det store Beck Sofabord har en bredde højde på 40 cm og en bordplade med en diameter på 90 cm. Beck Sofabord i mellemstørrelsen har en højde på 40 cm og en bordplade med en diameter på 60 cm. Beck Sofabord i den lille størrelse har en højde på 40 cm og en bordplade med en diameter på 60 cm.

Hvad koster Foxy Potato Beck sofabordet?

  • Foxy Potato Beck Sofabord B30, uanset farve, har en vejl. pris på 3.999,00 kr.
  • Foxy Potato Beck Sofabord B49, uanset farve, har en vejl. pris på 4.299,00 kr.
  • Foxy Potato Beck Sofabord B49, uanset farve, har en vejl. pris på 6.099,00 kr.
Bedøm denne artikel
133 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 10. maj 2012.