Frank Kerdil PineApple pendel

🥇Dagens tilbud på dyberg larsen

"Design: Frank KerdilKoncept:En ny og smuk lampe fra Dyberg-Larsen. Lampen har et tydeligt japansk udtryk. Dette kommer også til udtryk i lampens navn, hai betyder nemlig "Ja" på Japansk. Haipot..."

699 kr.

PineApple lampen

Frank Kerdil PineApple er en serie af nyskabende og spænende lamper, som vil få enhver stue til og lyse op på smukkeste vis. PineApple pendlerne af designeren Frank Kerdil er elegante, opsigtsvækkende og smukke til enhver indretning. Lad en smuk belysning skinne over stue- eller spisebord.

Der findes en række forskellige Frank Kerdil PineApple pendler, bordlamper og gulvlamper i forskellige designs. PineApple er fremstillet i eksklusivt, poleret akryl formet i kvadratiske plader. De kvadratiske plader er sammensat således, at de giver en ananas effekt og gør netop denne PineApple pendel helt unik. Frank Kerdil PineApple serien fås i både gulvlampe, bordlampe og pendel.

Frank Kerdil. Manden bag PineApple serien.

Frank Kerdil er født i Odense den 16. december 1946 og uddannet grafisk designer. Siden år 2009 har 90 % af omsætningen af Frank Kerdil designs ligget i udlandet, specielt i Kina. I 2010 begyndte Frank Kerdil egen produktion af bl.a. lamper – og herunder den populære PineApple serie.

Bedøm denne artikel
150 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. december 2014.