Fritz Hansen minuscule. Nyhed fra Cecilie Manz.

Fritz Hansen lancerer minuscule, som er et formelt sæt bestående af stol og bord. minuscule er designet til et uformelt miljø af den prisvidnende danske designer Cecilie Manz. Cecilie Manz er bl.a. kendt for Essay bordet og Caravaggio pendlen.

Fritz Hansen minuscule. Nyhed fra Cecilie Manz.

🥇Dagens tilbud på fritz hansen

"Design: Christian Dell for Fritz Hansen. Koncept: Kaiser Idell 6722-P er den nyeste lampe i Kaiser idell serien. Den nye lille pendel har været længe ventet. Med sin lille størrelse har man nu..."

1795 kr.

minuscule. Underspillet og uformelt.

Sættet med bord og stol har fået navnet minuscule med tanke på den uformelle og underspillede stil, som Cecilie Manz har ønsket og give udtryk for. Skandinavisk design er med rette berømt for og være simpelt og enkelt. Der er derfor ingen grund til og skrive navnet med store bogstaver. minuscule sættet viser sit eget diskrete udtryk og møblernes enkelhed udtrykker deres tydelige sprog.

minuscule er et enkelt og elegant design, som er blevet til med udgangspunkt i en række eksperimentelle workshops mellem den prisvindende designer Cecilie Manz og Republic of Fritz Hansen. De mange workshops tog udgangspunkt i materialer, og der var her ingen retningslinjer eller kreative begrænsninger. Ingen facit og masser af kreativitet.

“For mig begynder design altid med materialet. Jeg har behov for at stå med alle materialerne i hånden, før jeg kan føle, om det er noget, jeg kan arbejde med”, siger designeren Cecilie Manz.

minuscule stolen. Underspillet og smuk stol.

Der er ingen tvivl om, at minuscule stolen formår og skabe en kobling imellem den håndsværksmæssige tradition og den industrielle produktion vi kender i dag.

Stolen i minuscule sættet har en skal, som er polsteret og håndsyet i et letvægtstekstil, der samtidig er holdbart, og med en fin detalje i læder, som følger skallens smukke konturer.

Understellet på minuscule stolen har lige linjer, som er blødet op ligesom kurverne på en sten der netop er skyllet op på stranden. Stenen på stranden, med de kurvede former, var en kilde til inspiration og ’hemmeligheden’ bag detaljerne i minuscules design.

Polstringen af minuscule stolen udvendige skal fås i to grå nuancer. Grå er en farve, som fascinerer Cecilie Manz, eftersom det er den eneste farve, som er i stand til at optage alle andre farver. Lige meget hvilken anden farve du kombinerer grå med vil det se godt ud.

Den indvendige skal på minuscule stolen fås dog i flere forskellige farver. Det er muligt og få den indvendige skal i farve lige fra rustorange og okker til mørk ultramarineblå. Du bestemmer stortset selv hvordan din minuscule stol skal se ud.

minuscule loungebord. Enkelt design.

minuscule loungebordet er et klassisk mindre tebord/sidebord, som vil passe godt ind i ethvert miljø. minuscule sættet komplimenterer hinanden utroligt godt, men minuscule loungebordet kan ligeledes bruges som natbord eller sammen med andre lækre design stole.

minuscule loungebordet har samme understel i grå plastisk som minuscule stolen. Loungebordet er udstyret med en bordplade i Oregon Pine eller hvid laminat. Du bestemmer stortset selv udtrykket på dit minuscule loungebord.

minuscule sættet. Det er så yndigt af følges ad.

Serien minuscule med bord og stol er velegnet i forskellige miljøer, uanset om det drejer sig om lounge-områder i lufthavne, opholdsarealer eller i private hjem. Sættet passer godt sammen, men de kan også stå alene.

minuscule føjer sig til Republic of Fritz Hansens kollektion af tidløse designikoner og lanceres i Republic of Fritz Hansens showroom i Milano i forbindelse med den internationale møbelmesse, Salone Internazionale del Mobile, i april 2012. Den nye kollektion vil kunne købes hos Republic of Fritz Hansen og autoriserede forhandlere fra september 2012.

Bedøm denne artikel
56 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. juni 2012.