Grand Prix bestik af Kay Bojesen.

Kay Bojesen er kendt for mange smukke og skønne designprodukter og ikke mindst sine populære træfigurer. Kay Bojesen er uddannet sølvsmed og har arbejd en årrække for Georg Jensen og A. Michelsen. Kay Bojesen brød med traditionerne og blev derfor forgangsmand for nye og spændende fremstillingsmetoder indenfor sølvsmedekunsten

Grand Prix bestik af Kay Bojesen.

Grand Prix bestik. Populær klassiker!

Vi kender alle Kay Bojesen’s skønne træfigurer, som Rosendahl har overtaget produktion og fremstilling af. Han er dog også kendt for andre smukke designs, som ligeså kommer fra en stor designer med sans for unikke elementer. Det utroligt populære Grand Prix bestiksæt er et af de designs, som Kay Bojesen står bag.

Grand Prix bestikket blev designet af Kay Bojesen tilbage i år 1938, og er formentligt et af de absolut bedst sælgende bestik i danmarkshistorien. Vidste du, at Grand Prix bestikket faktisk har været trykt på en serie frimærker?

Grand Prix er verdenskendt og vi kender alle form og udtryk på dette bestiksæt. Grand Prix bestikket ligger i skufferne på de danske ambassader verden over. Når der kommer gæster og kronede hoveder på besøg, er det Grand Prix bestikket, som tages i brug.

Grand Prix bestikket fås i 3 forskellige varianter. Mat stål, poleret stål og selvfølgelig i den originale sølv version.

Grand Prix bestikket har en vejl. pris fra 105,00 kr. per del.

Bedøm denne artikel
105 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. august 2012.