HAY Loop Stand spisebord af Leif Jørgensen

HAY Loop Stand spisebordet er på alles læber og det er bestemt ikke uden grund. Spisebordet er simpelt, smukt og utroligt lækkert. Prisen er helt i bund og der er derfor ingen grund til ikke og overveje HAY Loop Stand af Leif Jørgensen.

HAY Loop Stand spisebord af Leif Jørgensen

🥇Dagens tilbud på hay

"HAY Pandarine 2 Pers. Sofa med cylindrical armlæn monteret med Kvadrat Harald velour i farve 823 og matte stålben. Trinløs flexibel ryglæn. Designet af Inga Sempé for danske HAY. HAY..."

13999 kr.
24899 kr.

Historien bag HAY Loop Stand bordet

HAY Loop Stand blev originalt designet til en modebutik i det inde København med navnet Storm. Leif Jørgensen designede alt interiør til butikken og herunder det skønne bord.

HAY Loop Stand – spisebordet med et let udtryk

HAY Loop Stand bordet har et let udtryk, men en solid konstruktion der gør møblet til en fryd for øjet. Ligeledes er alle HAY Loop Stand spiseborde prissat utroligt fornuftigt. Det er dermed også pengepungen der vil kunne lide dette smukke bord.

Overfladen på HAY Loop Stand spisebordet er fremstillet i linoleum, som kræver minimal vedligeholdelse. Ligeledes er linoleum utroligt holdbart og kan derfor tåle vandglas med fugtig bund etc. Man tørrer blot overfladen af på bordet og det er flot og pænt igen.

HAY Loop Stand. Du bestemmer stil og størrelse

HAY Loop Stand fås med enten sort linoleums overflade eller hvid højtrykslaminat. Den hvide variant af spisebordet har synlige trækanter, som sikrer en god kontrast i møblet. Ofte kan et rum med dets indhold nemt blive for ’hvidt’. HAY Loop Stand spisebordet kan være møblet der skaber kontrasten i et smukt rum.

HAY Loop Stand kommer med en 30 mm bordplade og et pulverlakeret stel i stål. Benene kan således fås i både hvid og sort.

HAY Loop Stand spisebordet fås i 4 forskellige længder. Det er derfor muligt og få spisebordet med en længde på 160 cm, 180 cm, 200 cm og 250 cm. Fælles for alle 4 varianter er, at de har en højde på 74 cm. Dybden varierer fra 77,5 cm til 92,5 cm.

Hvad koster HAY Loop Stand bordet?

  • HAY Loop Stand Bord 160 har en vejl. pris på 4.199,00 kr.
  • HAY Loop Stand Bord 180 har en vejl. pris på 4.199,00 kr.
  • HAY Loop Stand Bord 200 har en vejl. pris på 4.699,00 kr.
  • HAY Loop Stand Bord 250 har en vejl. pris på 5.699,00 kr.
  • HAY Loop Stand Frame har en vejl. pris på 1.099,00 kr.
Bedøm denne artikel
52 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 6. juni 2012.