HAY viskestykker tilfører liv og farve i køkkenet

HAY viskestykker skiller sig ud fra mængden af viskestykker. Vi kender alle det traditionelle hvide viskestykke med blå striber på – er det ikke på tide og skifte det ud? Oplev HAY viskestykkerne her og skab lidt liv i køkkenet.

HAY viskestykker tilfører liv og farve i køkkenet

🥇Dagens tilbud på hay

"HAY Pandarine 2 Pers. Sofa med cylindrical armlæn monteret med Kvadrat Harald velour i farve 823 og matte stålben. Trinløs flexibel ryglæn. Designet af Inga Sempé for danske HAY. HAY..."

13999 kr.
24899 kr.

HAY Tea Towel tilfører farve og liv

HAY er kendt for deres mange innovative, unikke og funktionelle designs. Prisen er altid rimelig og disse HAY Tea Towel viskestykker er ingen undtagelse. HAY viskestykker er designet af Scholten & Baijings for HAY.

Ønsker du lidt ekstra liv i køkkenet i form af lidt farver vil disse HAY viskestykker være det ideelle valg. Prisen er utrolig rimelig og der er derfor ingen grund til ikke og skifte de forvaskede viskestykker ud.

Du bestemmer farven på dit HAY viskestykke

HAY viskestykker kommer i 3 forskellige farve kombinationer. Du kan derfor med garanti finde et viskestykke, som vil passe ind i netop dit køkken. Men glem nu ikke, at lidt farve ikke skader – men højest vil gøre et rum mere livligt.

HAY Tea Towel kommer i fem forskellige pakker med diverse farver i. ”Box” indeholder 2 viskestykker i hhv. pink og rød. ”Cold Forest” indeholder 2 viskestykker i hhv. mørkegrøn og orange. ”Gradient” indeholder 2 viskestykker i hhv. lyseblå/gul og pink/hvid. ”Hanging Grid” indeholder 2 viskestykker i hhv. orange og blå. ”Kitchen Tiles” indeholder 2 viskestykker hvid/gul og lavendel/lilla.

HAY viskestykker kommer i pakker af 2 og er altid inklusiv en neon version. Der er ingen tvivl om, at HAY viskestykker er utroligt holdbare, smukke og gode til prisen. Viskestykkerne er 75 cm lange og 52 cm brede. De er fremstillet i bomuld.

HAY Tea Towel (2 stk.) har en vejl. pris på 129,00 kr.

Bedøm denne artikel
86 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 7. juli 2012.