Inspiration til at lave en flot terrasse

Ser din terrasse grå og trist ud? Fortvivl ej. Der er en masse ting du kan gøre for at give din terrasse lidt mere liv. I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de ting du med fordel kan give dig i kast med, hvis du gerne vil have en mere indbydende terrasse, hvor du i fred og ro kan nyde din kaffe.

Find fliser som passer i stilen

Hvis der er tale om en helt ny terrasse eller en terrasse, hvor du skal have lagt ny belægning, så er det vigtigt at vide, at du får det bedste resultat ved at finde fliser som passer i stilen. Og hvad menes der så med det?

Du skal finde fliser som harmonerer med husets nuværende stil. Det vil alt andet lige give dig en mere gennemført terrasse, hvor der skabes en synergieffekt mellem husets og terrassens design.

Du kan i øvrigt finde mange flotte og indbydende fliser online. Den helt store fordel ved at handle fliser online er, at du får leveret lige til døren, hvilket er yderst behageligt – især når du ingen trailer eller transportmulighed har.

Blomster og planter gør enhver terrasse smukkere

På den hyggelige terrasse findes der selvfølgelig smukke blomster og planter. Der findes ikke noget bedre end at sidde i en god havestol alt imens du kan nyde synet af smukke blomster.

Derudover er blomster og planter også med til at gøre terrassen mere levende i form af smukke sommerfugle og lignende. Hvis din terrasse pt. er helt tom, så anbefales det at besøge din lokale planteskole med henblik på at finde lidt lækkert grønt til terrassen.

Byg dig en smuk pavillon som planterne kan gro op af

Hvis du godt kan lide en terrasse, hvor der er mulighed for læ og skygge, så er det oplagt at få bygget en pavillon. Med en pavillon kan du opholde dig på terrassen selvom det regner en smule, hvilket er uhyre rart at kunne.

Derudover er det også rart med lidt tag over hovedet i forhold til at skabe skygge på de rigtig varme dage. Den helt store fordel ved at have en pavillon er, at du i langt de fleste tilfælde kan tage dugen/taget af efter behov.

Bedøm denne artikel
65 stemmer, gennemsnit 4.4 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. juni 2015.