Kartell Bourgie. Lækker trebenet designlampe.

Kartell Bourgie bordlampen er en raffineret kombination af stil, rigdom, tradition, innovation og humor. Bordlampen er barokinspireret med dens mange krumninger, men samtidig betyder dens materiale (polycarbonat), at den får et moderne udseende. Kartell Bourgie er en utrolig populær bordlampe, som passer ind i de fleste hjem.

🥇Dagens tilbud på kartell

"Kartell Jelly Family fad i smoke grey En omfattende serie af plader, bakker, glas, skåle og karafler fremstillet af farverige og gennemsigtig PMMA plast. Linjen individualitet er ned til det..."

457 kr.
915 kr.

Kartell Bourgie er en bordlampe af Ferruccio Laviani

Designeren bag, Ferruccio Laviani - er mest kendt for sine mange designs unikke designs, som understreger hans ønske om og gøre tingene på sin helt egen måde. Hans sans for detaljen og kreativitet har gjort ham til en af det 21. århundredes mest kendte designer. Ferruccio Laviani, som har designet Kartell Bourgie bordlampen, har også designet for Dolce & Gabbana og FLOS.

Kartell Bourgie giver et fantastisk lys, som kan justeres med den påmonterede lysdæmper. Kartell Bourgie transparent giver et særdeles godt lys i alle rum. Bordlampen er med dens flotte udseende og voluminøse størrelse flot på ethvert konsolbord i gangen, måske i stuen, på skrivebordet eller i arbejdsværelset. Kartell Bourgie er også flot i vindueskarmen.

Kartell Bourgie er den bedste sælgende bordlampe fra Kartell og det er ikke uden grund. Kartell Bourgie lampen findes i guld, transparent, hvid, sort og chrome.

Justerbar højde og med lysdæmper.

Kartell Bourgie bordlampe kan justeres i højden og kan derfor være alt mellem 68 cm og 78 cm høj. Diameteren på bordlampen er 37 cm. Bordlampen anvender 3 pærer med E14 fatning, som max må være 3×40 Watt.

Kartell Bourgie bordlampen er monteret med en lysdæmper, som gør det muligt og justere lyset der skinner fra den.

Hvad koster en Kartell Bourgie bordlampe?

  • Kartell Bourgie bordlampe i sort har en vejl. pris på 1.850,00 kr.
  • Kartell Bourgie bordlampe i transparent har en vejl. pris på 1.850,00 kr.
  • Kartell Bourgie bordlampe i hvid har en vejl. pris på 2.380,00 kr.
  • Kartell Bourgie bordlampe i chrome har en vejl. pris på 2.800,00 kr.
  • Kartell Bourgie bordlampe i guld har en vejl. pris på 3.390,00 kr.
Bedøm denne artikel
108 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. april 2012.