Kartell Bourgie Metallic. Ekstra vovede farver.

Kartell Bourgie Metallic er den lidt mere vovede serie af den utroligt populære Kartell Bourgie bordlampe. Kartell Bourgie er bordlampen, som har en raffineret og moderne kombination af stil, rigdom, tradition, innovation og humor. Denne bordlampe fra Kartell er blevet et kæmpe hit!

🥇Dagens tilbud på kartell

"Kartell Smatrix stol i outdoor version der tåler vind og vejr. Tokujin Yoshioka foregner her teknologi og design. Smatrix har en tredimensionel effekt, der både er elegant og spændende. Kartell..."

9999 kr.
19772 kr.

Kartell Bourgie Metallic. Opkvikkende i ethvert rum.

Der er ingen tvivl om, at Kartell Bourgie Metallic er en smuk og ikonisk lampe, designet af Ferruccio Laviani. Bordlampen er fremstillet i polycarbonat med et smukt og anderledes metalfinish. Kartell Bourgie Metallic kan justeres i højden og man kan derfor få en bordlampe med en højde på 68 cm eller en højde på 78 cm. Diameteren vil dog være konstant på 37 cm.

Kartell Bourgie Metallic er en lidt mere vovet udgave af den utroligt populære lampe fra Kartell. Denne version af den populære lampe vil med garanti få sat skub i enhver stue og skabe et anderledes og flot look. Placer lampen i den brede vindueskarm, på spisebordet, på sofabordet eller hvor du nu måtte ønske et friskt pust.

Kartell Bourgie Metallic. Du bestemmer farven.

Kartell Bourgie findes i de traditionelle farver sort, transparent, hvid, chrome og guld. Kartell Bourgie Metallic er den lidt mere vovede serie af de lækre lamper, som kan pifte ethvert hjem op.

Hvad koster Kartell Bourgie Metallic

  • Kartell Bourgie Metallic m. blå skærm har en vejl. pris på 3.330,00 kr.
  • Kartell Bourgie Metallic m. pink skærm har en vejl. pris på 3.330,00 kr.
  • Kartell Bourgie Metallic titaniums look har en vejl. pris på 3.330,00 kr.
Bedøm denne artikel
161 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. april 2012.