Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio Laviani, som bl.a også har tegnet Kartell Bourgie lampen.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

🥇Dagens tilbud på kartell

"Når man siger Kartell siger man naturligvis også ikonet Phillipe Starck. Den super populære Louis Ghost stol ligner intet andet man har set. Louis Ghost er fremstillet i transperant..."

2030 kr.
2538 kr.

Kartell FLY. Manden bag designet.

Designeren bag Kartell FLY lampen hedder Ferruccio Laviani. Han er kendt for flere designs end man lige skulle tro og samtidig sin helt specielle måde og gøre tingene på. Hans sans for detaljen og hans utrolige kreativitet har gjort han til en af det 21. århundredes mest kendte designer. Ferruccio Laviani har ikke kun gjort sig i lamper, men også i tøj. Han har bl.a. indgået samarbejde med Dolce & Gabbana, FLOS og ikke mindst Kartell.

Lampen der minder om en sæbebobbel

Kartell FLY lampen er på kort tid blevet en absolut bestseller, som hænger i mange hjem verden over. Kartell FLY loftlampen er en moderne og spændende lampe, som passer ind i de fleste hjem. Loftlampen er fremstillet i transparent eller mat methacrylat. Kartell FLY fås i alle regnbuens farver.

Kartell FLY minder mest af alt om en stor sæbeboble eller toppen af en paddehat. Lampens runde og voluminøse form giver den et udseende, som minder om en stor sæbeboble der er lige ved og springe. Som lyskilde i Kartell FLY lampen kan man selvfølgelig anvende den lampe man ønsker, men den ’originale’ og påtænkte pære fuldender dens udsende. En stor rund pære bringer den humor, farve og gode belysning over f.eks. spisebordet, arbejdsbordet eller hvor Kartell FLY loftlampen er monteret.

Kartell FLY lampe. En klassiker og bestseller.

Kartell FLY er en af de helt store klassikere fra Kartells store udvalg af fantastisk møbler og lamper. Kartell FLY er vist frem i hundredevis af film og TV serier igennem igen. Kartell FLY er på kort tid blevet et kult objekt til loftet.

Kartell FLY. Match loftlampen med din stil.

Kartell FLY loftlampen fås kort sagt i alle regnbuens farver. Lidt mere præcist, er det muligt og få den transparente version af lampen i; petroleumsblå, lyseblå, rød, orange, kobolt, gul, cardinal rød, emerald grøn og sage lysegrøn. Ønsker man en farvet Kartell FLY loftlampe, som ikke er transparent fås den i sort og hvid.

Kartell FLY har en højde på 33 cm og en diamter på 52 cm. Loftlampen er født med en ledning der er 2,23 meter lang. Lampen bruger E27 IAG, max 100 Watt af mærket Globolux.

Kartell FLY loftlampen har en fejl. pris på 1.470,00 kr.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 5. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 14. februar 2020.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...
Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

af Dyrhøj Marketing,
Paustian er firmaet, som distribuerer en lang række klassikere, som vi alle kender fra diverse modemagasiner. Det er...