Lækre designer havestole. Nyd sommeren i fulde drag.

Design møbler forbinder vi ofte kun med indendørs møbler, lamper osv. Men er du vild med lækkert design og ønsker du holdbare stole, som kan anvendes i haven og på terrassen her til sommer – får du her et par forslag til nogle ideelle designer havestole.

Designer havestole. Lette, lækre og dekorative.

Vi går alle op i hvordan blomsterne står, hvordan fliserne ligger og om parasollen kaster en god skygge på terrassen eller i haven. De fleste ’overser’ dog mulighed for og få fantastisk lækre og designrigtige havestole. Vidste du, at der findes en del større brands, som rent faktisk har en række ideelle stole der kan anvendes til havestole? Nedenfor får du et par forslag til designer havestole.

Det er muligt og få lækre designer havestole fra bl.a. Philippe Starck, Konstantin Grcic og Radice & Orlandini.

Vælg den rigtige designer havestol.

Der findes mange forskellige designer stole, som kan anvendes i haven. Det vigtigste er sådan set, at stolen ikke falmer når den står i solen og bager. Se nedenfor hvilke designer havestole der er på markedet.

Magis Chair One

Magis One Chair er en smart designer havestol, som fås i flere forskellige farver. Ligeledes er det muligt og få understellet i forskellige farver samt med beton fod og drejestel. Havestolen fås i grå antracit, hvid og rød. Den lækre aluminiumsskal og facon i forskellige farver sikrer en yderst komfortabel havestole. Magis Chair One kan stables og har et praktisk håndtag i ryggen.

Kartell Masters

En anden havestol er Kartell Masters, som er fremstillet i et stykke og uden samlinger. Kartell Masters er produceret af et yderst holdbart materiale, nemlig polycarbonat. Det er bl.a. dette materiale man anvender til mange lamper, skalstole og andre brugsgenstande. Polycarbonat har særdeles gode egenskaber, som sikrer at stolen tåler frost, hård sol og ikke falmer med tiden. Philippe Starck er en af designerne bag Kartell Masters. Eugeni Ouitllet er den anden. Stolen er tegnet efter den utroligt kendte 7’er stol af Arne Jacobsen, Eames stolen af Eames og Tulip stolen af Fero Saarinen. Kartell Maters kan stables og kan i øvrigt fås i flere farver.

Fast Design Forest

Fast Design Forest er en smuk havestol, som med garanti vil skabe misundelse fra naboerne. Denne designer havestol er laserskåret i aluminium og leveres både med og uden armlæn – endog i flere forskellige farver. Forest er igennem de sidste par år blevet en sand klassiker indenfor stole til haven.

Fast Design Rion

Fast Design Rion er en nyfortolkning af Fast Design Forest. Det unikke ved Rion er, at den er super let og nemt kan rykkes rundt i haven – af selv de yngste. Rion kan selvfølgelig stables. Det er muligt og få denne designer havestol i mange forskellige og flotte farver. Dertil findes Fast design Rion både med og uden armlæn.

Bedøm denne artikel
173 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 5. maj 2015.