LC Shutters pendel. En nyhed fra Louis Poulsen.

LC Shutters er navnet på den sidste nye pendel fra designeren Louise Campbell. Igen har hun defineret sin egen opfattelse af god og ærlig belysning. En fremstillingsproces, som har udfordret Louis Poulsen. LC Shutters er optrykt i ét stykke aluminium, standset og præget. LC Shutters er en pendel, som vil give din stue, spisestue, værelser, børneværelse og køkkenet et helt nyt look og atmosfære.

LC Shutters pendel. En nyhed fra Louis Poulsen.

🥇Dagens tilbud på louis poulsen

"Den unikke Kogle Pendel fortjener særbehandling. Kontakt os for et godt tilbud på din Kogle, som eventuelt kan indeholde special levering, ophæng og ikke mindst sikring. Design Poul Henningsen..."

87150 kr.

LC Shutters. Den nøgne pære går igen.

Den nøgne pære, hovedelementet i enhver lampe, kan være effektiv, men også ubarmhjertig. Jo mere lys, den afgiver, desto mere ødelæggende kan den være for sine omgivelser. Dens hårde lys blænder øjet og gør absolut intet godt for atmosfæren i rummet. Louise Campbell har i LC Shutters formået og tæmme den nøgne pære og skabe en smuk og atmosfære givende pendel.

LC Shutters er definitionen på en god lampes funktioner, som er og transformere lyset fra lyskilden, inden lyset mødet omgivelserne. At sprede strålerne og lede dem derhen, hvor vi behøver dem, og hvor så få stråler som muligt går tabt i processen. At skabe lys, som er både behagelig og nyttigt for både øje og sjæl. LC Shutters er en ualmindeligt smart og gennemtænkt lampe.

Designfilosofien bag LC Shutters

Designfilosofien bag LC Shutters har været, at transformere hårdt lyst til blødt lys. Det hårde lys fra en enkelte kraftig lyskilde filtreres gennem den perforerede skærm, så der opnås en helt anderledes blid stemning. Tænk på den intimitet, et stearinlys bibringer, men langt mere effektiv.

LC Shutters er optrykt i ét stykke aluminium. Et oprindeligt fladt stykke massiv aluminium bearbejdes, indtil der opnås et blødt rullende landskab. Ved at dele og stanse formen får skærmen to interagerende lag, som lyset kan lege sig igennem. På den måde får skærmen sit helt eget liv med legende skygger, men hvor intet efterlades i mørke. LC Shutters giver et guddommeligt lys til ethvert rum.

Facts om LC Shutters pendlen

  • LC Shutters. Materiale, skærmen: Optrykt aluminium, standset og præget.
  • LC Shutters. Materiale, ophæng: Pulverlakeret trykstøbt aluminium. Lyskilden er omgivet af en opaliseret diffuser, der sikrer, at armaturet er 100 % blændfrit.
  • LC Shutters. Dimensioner: Diameter 44 cm, højde 30,1 cm.
  • LC Shutters. Ledningslængde: 3m
  • LC Shutters. Vægt: Maks. 3 kg
  • LC Shutters. Lyskilde: Maks. 70W E27

Hvad koster LC Shutters?

  • LC Shutters i hvid har en vejl. pris på 2.995,00 kr. pr. stk.
  • LC Shutters i flerfarvet har en vejl. pris på 3.695,00 kr. pr. stk.
Bedøm denne artikel
86 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. april 2012.