LEFF Amsterdam Brick. Retro når det er bedst.

🥇Dagens tilbud på

"TermaTech brændekurv i filt til opbevaring af brænde, træpiller, aviser og blade eller strikketøj. Enkelt design med 2 greb der gør den nem at bære TermaTech brændespand måler: Højde: 35..."

50 kr.
299 kr.

Et ægte retro ur

LEFF Brick flipur er det nye sort hvis man ser i modemagasinerne herhjermme og i udlandet. Nye produktioner af retro produkter med historisk patina ever i bedste velgående. Flipuret med navnet Brick fra LEFF Amsterdam er ingen undtagelse. Der er ingen tvivl om, at LEFF Brick flipuret er et af de mest ultimative og rå ure på markedet i øjeblikket når det kommer til kombineret væg- og bordur. Flipuret har et helt fantastisk udtryk.

LEFF Brick flipuret har et ægte retro look, som vil få ethvert moderne ur til og falme ved siden af. LEFF flipuret er fremstillet i rustfrit stål og kommer i skrivende stund i 4 forskellige varianter. Med sit unikke udtryk og valget af grafiske linjer er LEFF Brick flipuret et ur i særklasse.

LEFF Amsterdam har ladet Brick have den traditionelle og klassiske ‘klik’-lyd når plastpladerne, med de påtrykte cifre, falder ned og viser tiden på ny. Inde i den ‘rustfri stålkasse’ er der et præcist maskineri, som giver udtryk for en række cifre. Tallene flippes over og dermed vises tiden. Det er muligt og få dette cool og rå LEFF flipur med 24-timers display og am/pm display. Flipuret fra LEFF Amsterdam kan både hænge på væggen samt blot stå på bordet.

Bedøm denne artikel
150 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 3. november 2014.