Lightyears Caravaggio Pendel. Elegant og tidløs lampe.

Lightyears Caravaggio er en lampe, som du helt sikkert allerede kender. Selve navnet siger dig måske ikke det store, men når du har set på billedet af lampen vil du hurtigt genkende den smukke pendel. Lightyears Caravaggio pendlen er på alles munde og er med korte mellemrum fast inventar i diverse bolig- og modemagasiner. Caravaggio er designet af Cecilie Manz.

Lightyears Caravaggio Pendel. Elegant og tidløs lampe.

🥇Dagens tilbud på lightyears

"Design: Jo Hammerborg for Lightyears. Koncept: Orient er en klassiker designet i 1963, lampen havde en kæmpe succes i 60'er og 70'erne, og er nu blevet relanceret. Lampen er produceret i top..."

2245 kr.

Lightyears Caravaggio. Enkel og simpel.

Caravaggio er den utroligt populære pendel designet af Cecilie Manz. Serien af pendel-lamper kombinerer høj kvalitet med fantastisk lys fra en smuk lyskilde. Til trods for det umiddelbart mindre danske navn, er Caravaggio pendlen indhyllet i dansk design fra ende til anden. Der er ingen tvivl om, at det er en Skandinavisk designer der står bag. Simple, bløde kurver og matte farver gør, at Caravaggio pendlens behagelig og varme lys for alvor kommer til sin ret og lyser op på bedste vis.

Lightyears Caravaggio. Virksomheden bag.

Lightyears, som står bag den utroligt populære Caravaggio pendel, har deres base i Århus. Lightyears har gjort netop belysning til deres speciale og de mestrer det til fulde. Samtlige lamper, herunder også Lightyears Caravaggio, er designet med nogle klart æstetiske mål for øje. Med dette udgangspunkt for design af belysning har Lightyears fundet deres adgang til markedet for designer lamper.

Lightyears Caravaggio indeholder den perfekte sammensmeltning af form, funktion og fantastisk lys. Alle detaljer på Caravaggio pendlen har sit helt eget formål og der er med andre ord ikke plads til overflødige og ligegyldige designelementer. Lightyears Caravaggio pendlen passer utroligt godt ind i vores elskede Skandinaviske designstil.

Lightyears Caravaggio har den røde tråd hele vejen igennem. Kombinationen og den store sans for detaljer skaber en krystalklar rød tråd igennem hele designet – og i øvrigt igennem alle Lightyears produkter. Det er bl.a. også Lightyears der står bag den populære Calabash Gold lampe.

Lightyears Caravaggio. Du bestemmer farve og størrelse.

Lightyears Caravaggio kommer i mange forskellige farver og størrelser. Fælles for samtlige farvevarianter af den populære Caravaggio pendel er, at de har fået navn efter deres størrelse. De har således navnene Caravaggio P0 t.o.m Caravaggio P4.

På nuværende tidspunkt findes Lightyears Caravaggio pendlen i sort, hvid, opalglas, mat hvid samt mat grå i 2 forskellige grå nuancer.

Hvad koster Lightyears Caravaggio?

  • Lightyears Caravaggio har en vejl. pris fra 995,00 kr. til 4.895,00 kr.
Bedøm denne artikel
140 stemmer, gennemsnit 4.5 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. juli 2012.