Lyngby Porcelæn julepynt når det skal være jul

Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn skaber julepynt og julestager eksklusivt for Magasin

Lyngby Porcelæn og julepynt

Med design som Lyngbyvasen, Lyngby Bonbonnieren og den karismatiske lågkrukke Chapeau har Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn mange fans i de danske hjem. Porcelæn er på en gang enkelt og eksklusivt, klassisk og ultramoderne, og nu er der godt nyt til alle, der vil pynte op til stilren, scandicool jul. Lyngby Porcelæn lancerer en elegant serie porcelænspynt eksklusivt i Magasin. Serien tæller kugler og fyrfadsstager og forhandles udelukkende i Magasins butikker i 2014, hvor de indgår smukt i stormagasinets juletema, der hylder et univers af guld og pasteller.

Med deres enkle, udtryksfulde ”rhombe-mønster” er Lyngby Porcelæn julekugler og fyrfadsstager skabt i tråd med den nordiske design-DNA, hvor less-is-more. Det letgenkendelige rhombe-mønster har porcelænsfabrikken hentet i designarkivet, hvor det første gang optrådte i 1962 og blandt andet var del af udsmykningen på det populære Dan-Ild stel. Til julen 2014 er mønsteret udført i relief, så det passer ind i den moderne skandinaviske jul, hvor det skarpskårne reliefmønster træder frem som en smuk grafisk detalje på den blanke glasur.

Julekugler og fyrfadsstager

Lyngby Porcelæn julekugle og fyrfadsstage fås i farverne hvid, gammelrosa og pistaciegrøn. Kuglerne fungerer smukt på en troldegren i loftet, i fløjdøre, i vinduer og naturligvis på træet. Porcelænsmaterialet bringer desuden en naturlig tyngde til kugledesignet, der gør ”rhomberierne” velegnede som trendy pynt på julebordet og som tableau rundt om i boligen. Her bliver en skødesløs stabel kugler i en stor Lyngby bonbonniere ren art deco, mens de enkle fyrfadsstager lyser op og elegant reflekterer rummet i den glansfulde overflade.

Lyngby Porcelæn julekugle og fyrfadsstage måler hhv. 6,5 cm og 6,5 cm (Ø).

Hvad koster julepynt fra Lyngby Porcelæn?

  • Kugler og stager sælges i pakker med to stk. til hhv. 249 DKK (vejl. udsalgspris)
Bedøm denne artikel
47 stemmer, gennemsnit 4.5 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. november 2014.