Mater barstol. Moderne danskdesignet barstol.

Mater barstol er en smuk barstol, som på kort tid er blevet en klassiker. Mater barstol kommer i 2 forskellige højder og passer dermed til ethvert samtalekøkken eller spisebord.

Mater barstol. Moderne barstol i bæredygtigt design.

Mater barstol er en dansk designet barstol i bæredygtigt design. Der er lagt stor vægt på, at de materialer, der anvendes til fremstillingen af denne barstol er bæredygtige. Mater barstol fremstilles i flere forskellige træsorter samt aluminium. Fælles for dem alle er dog, at de alle har et lædersæde.

Mater barstol bliver produceret i et mindre indisk værksted, som deltager i det bæredygtige udviklingsprogram Susbiz India. Mater barstol er det miljøvenlige og korrekte valg til spisekrogen.

Mater barstol. Du bestemmer højden og træsort.

Mater barstol produceres med en højde på 66 cm, som er ideel til samtalekøkkenet eller en lav bar på ca. 90 cm. Dertil produceres Mater barstol med en højde på 76 cm, som er ideel til et højt barbord på ca. 100 cm eller mere.

Mater barstol fremstilles i forskellige træsorter. Det er muligt og få barstolen i; gråbejdset eg, lys eg, mørkbejdset eg, mørkbejdset hårdt træ og sortbejdset hård træ. Dertil fremstilles Mater barstol i genbrugsaluminium.

Hvad koster en Mater barstol?

  • Mater barstol i sortbejdset hårdt træ har en vejl. pris på 4.955,00 kr.
  • Mater barstol i mørkbejdset hårdt træ har en vejl. pris på 4.985,00 kr.
  • Mater barstol i genbrugsaluminium har en vejl. pris på 5.800,00 kr.
  • Mater barstol i mørkbejdset eg har en vejl. pris på 6.620,00 kr.
  • Mater barstol i gråbejdset eg har en vejl. pris på 7.440,00 kr.
  • Mater barstol i lys eg har en vejl. pris på 7.440,00 kr.
Bedøm denne artikel
66 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. april 2012.