Muuto OTO 100. Reolen til den moderne nomade.

Muuto OTO 100 er navnet på et opbevaringssystem skabt til den moderne nomade. Muuto OTO 100 er en speciel og opsigtsvækkende reolsystem, som kan indeholder lige det man ønsker. Reolen er lavet af glasfiber og er designet af designeren Pil Bredahl for Muuto.

Muuto OTO 100. Du bestemmer ringenes placering.

Muuto OTO 100 er inspireret af det faktum, at vi i dag flytter langt oftere end nogensinde før. Dette til trods for finanskrisen der lurer. Reolsystemet kan derfor let skilles ad og samles igen på næsten ingen tid. Muuto OTO 100 har et yderst flot, skulpturelt udtryk, der kan samles i en næsten hvilken som helst formation.

Formationen på rummene i Muuto OTO 100 reolen bestemmes af dig. Ønsker du 3 store rum nederst, laver du blot 3 store rum nederst. Ønsker du små forneden og store foroven, laver du blot reolen således. Muuto OTO 100 kan samles på alverdens måder og formationer.

Muuto OTO 100 består af 8 ringe i glasfiber, som kan placeres hvor de ønskes i reolen. Læg ringene på gulvet i den ønskede formation og spænd de 2 bagagestrips omkring dem. Rejs reolen op og fyld den med lige det du ønsker.

Muuto OTO 100. Du bestemmer indholdet.

Muuto OTO 100 reolen kan indeholde lige det du ønsker. Reolen er dermed den oplagte opbevaringsplads for f.eks. bøger, magasiner, tøj, kopper, plaider/tæpper og meget andet… eller blot med en ting eller to, for Muuto OTO 100 er i sig selv en skulptur, som vil tilføre ethvert rum stil.

Muuto OTO 100 findes i både hvid og sort. Laver man formationen af ringe, som anvist på den vedlagte folder, vil Muuto OTO 100 reolen være ca. 160 cm lang og 105 cm høj. Dybden på 30 cm vil dog ikke variere uanset formationen du vælger.

Hvad koster Muuto OTO 100 reolen?

  • Muuto OTO 100 har en vejl. pris på 3.450,00 kr.
Bedøm denne artikel
102 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 2. maj 2012.