Nomess knagerække. Oplev den populære knagerække her!

Nomess knagerækkerne er et relativt nyt skud på stammen fra det velkendte bolig brand Nomess Copenhagen. Knagerækkerne fra Nomess fremhæves i ofte i diverse boligmagasiner, blade og boligblogs. Der er ingen tvivl om, at Nomess har ramt et flot design, som ville kunne passe godt ind i de fleste hjem.

Nomess knagerække. Oplev den populære knagerække her!

🥇Dagens tilbud på

"TermaTech brændekurv i filt til opbevaring af brænde, træpiller, aviser og blade eller strikketøj. Enkelt design med 2 greb der gør den nem at bære TermaTech brændespand måler: Højde: 35..."

50 kr.
299 kr.

Den populære Nomess knagerække

De smarte Nomess knagerækker fås i forskellige længder og farver. Så uanset farven på væggen i stuen, på badeværelset eller måske i børneværelset vil disse smarte knagerækker fra det danske design brand kunne passe ind. Ønsker man et minimalistisk look kan en hvid Nomess knagerække på en sort væg – eller en sort knagerække på en hvid væg understrege den ønskede stil endnu mere.

En Nomess knagerække har et stilrent og klassisk design. Nomess knagerækkerne har fået navnet So-Hooked og kan ligeledes kombineres med de andre spændende designprodukter fra samme mærke. Knagerækken har en lang række af huller, hvori der er plads til mange knager, kroge eller bøjler. Nomess Copenhagen har ligeledes mange farverige bøjler og kroge, som selvfølgelig passer perfekt til disse smarte knagerækker.

Som udgangspunkt leveres de smarte Nomess knagerækker med 5 stk. kroge. Brug krogene til og hænge jakken, halstørklæder eller vesten op på en smart måde. Krogene kan også købes løst ved siden af og man kan dermed supplere sin knagerække med yderligere muligheder for ophængning.

Knagerækken fra Nomess har en skjult hylde bag hullerne. På denne hylde kan man lægge hverdagens småting såsom nøgler, mobiltelefoner, småmønter og andre ting, som nemt kan ligge og flyde rundt omkring i hjemmet. Et godt tip kunne være og købe en mindre ramme med et sødt motiv og lade denne stå på hylden. Det vil give et smart og anderledes look.

Bedøm denne artikel
80 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. december 2014.