Normann Copenhagen Bell. Klokkeformet loftslampe.

Normann Copenhagen Bell er en klokkeformet loftslampe designet af Andreas Lund og Jacob Rudbeck. Bell loftslampen har et utroligt robust udtryk og formen er forholdsvis enkel. Med andre ord passer Normann Copenhagen Bell utroligt godt ind vores lettere minimalistiske designstil her i Skandinavien. Vi elsker simple og lækre elementer.

🥇Dagens tilbud på normann copenhagen

"Normann Copenhagen - Amp Chandelier large - smoke/black Amp lysekronen er udført i et stilrent og moderne design med poleret marmor med farvet glas lampeskærme. Denne lysekrone/pendel er..."

9224 kr.
12299 kr.

Normann Copenhagen Bell. Ikonisk klokkeform.

Normann Copenhagen Bell er en loftslampe med en ikonisk klokkeform, hvor der er kræset for lampens detaljer uden og gå på kompromis med dens enkelhed og robuste look. Bell lampen har en jævn, rund overflade, der giver lampen et støbt udtryk. En unik og opsigtsvækkende detalje ved Bell lampen er, at der ikke er lagt skjul på ledningens møde med lampen. Mødet mellem ledning og lampeform er fremhævet på en anderledes og moderne måde.

Designerne Andreas Lund og Jacob Rudbeck har med Normann Copenhagen Bell haft fokus på, at designe en lampe hvor selve ophængets design skulle have plads til udfoldelse. Kontrasten i de anvendte materialer er klar og skaber tilsammen en moderne og smuk loftslampe. Bell lampen er en retningsbestemt lampe, der ændrer karakter og skaber nye oplevelser når man bevæger sig rundt om lampen. Den lyse inderside på Normann Copenhagen Bell lampen reflekterer lyset, der falder som en kegle og giver en god belysning til f.eks. over spisebordet.

”Ofte er ophænget, eller den del hvor ledning og lampe samles ikke det primære i en lampes design, men derimod en nødvendighed. Bell er en lampe, hvor netop samling af ledning og lampens krop er åbenlys. Ligesom lys samler, har klokken historisk set været brugt til at kalde folk sammen – at samle folk. Med form som en klokke kan Bell også bruges til at skabe et hyggeligt samlingspunkt i rummet.” Andreas Lund & Jacob Rudbeck

Bell loftslampe. Du bestemmer størrelse og farve.

Normann Copenhagen Bell lampen kommer i 2 forskellige størrelser og 2 forskellige farvekombinationer. Mulighederne for og tilpasse sin Bell lampe sikrer, at den kan anvendes i stortset alle indretninger.

Hæng en Normann Copenhagen Bell lampe i køkkenet, brug den over spisebordet i stuen eller oplys en stor hall eller kontormiljø med den store model.

Normann Copenhagen Bell fås i farverne grå og sand. Den lille variant har en diameter på 35 cm og den store variant en diameter på 55 cm. Lampen er fremstillet i stål.

Hvad koster Normann Copenhagen Bell?

  • Normann Copenhagen Bell Ø35 cm har en vejl. pris på 2.200,00 kr.
  • Normann Copenhagen Bell Ø55 cm har en vejl. pris på 3.500,00 kr
Bedøm denne artikel
146 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 30. juli 2012.