Normann Copenhagen Toj. Moderne og simpelt tøjstativ.

Normann Copenhagen Toj er et moderne tøjstativ med et industrielt og simpelt udtryk. Toj tøjstativet er designet af Simon Legald. Funktionen er umiddelbart, og den enkle konstruktion med stænger og en hylde giver plads til både tøj, sko og tasker.

🥇Dagens tilbud på normann copenhagen

"Normann Copenhagen - Amp Chandelier large - smoke/black Amp lysekronen er udført i et stilrent og moderne design med poleret marmor med farvet glas lampeskærme. Denne lysekrone/pendel er..."

9224 kr.
12299 kr.

Normann Copenhagen Toj. Tankerne bag.

Normann Copenhagen Toj er et anderledes og smart tøjstativ, som vil skabe opmærksom i hvilken som helst indretning. Ideen med Toj er, at have garderoben fremme i et udvendigt skab. Simon Legald har skåret helt ind til benet i en minimalistisk konstruktion, der består af et skelet, en bøjlestang og en hylde. Skruer og bolte er fremhævet, og hyldens hyllede mønster danner et levende skyggespil på gulvet.

Normann Copenhagen Toj er et smart og andereldes tøjstativ, som på perfekt vis kombinerer det rå med det stilede.

”Jeg ville designe et tøjstativ, der kunne stå fremme – mere et møbel end bare en stang til tøj. Toj kan fungere til mange forskellige miljøer, da selve formsproget er rent og minimalistisk, og det er den individuelle person, der giver Toj karakter.” Simon Legald

Normann Copenhagen Toj. Du bestemmer farve og størrelse.

Normann Copenhagen Toj tøjstativ fås i 2 forskellige størrelse – small og large. Toj tøjstativet findes ligeså i 2 forskellige farver – hvid og grå. Målene på Normann Copenhagen Toj small er 74 cm i bredden og 160 cm i højden. Målene på Normann Copenhagen Toj Large er 120 cm i bredden og 160 cm i højden.

Hvad koster Normann Copoenhagen Toj?

  • Normann Copenhagen Toj small har en vejl. pris på 2.200,00 kr.
  • Normann Copenhagen Toj large har en vejl. pris på 2.800,00 kr.
Bedøm denne artikel
170 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 31. juli 2012.