POP Phone. Det moderne og smarte handset.

POP Phone er en cool og innovativ gadget fra Native Union. Tanken er og gøre det sjovt, at tale i telefon. POP Phone blev lanceret i år 2011 og blev på kort tid en utrolig POPulær gadget blandt de kendte. Kendte som Lenny Kravitz, Sarah Jessica Parker, Daniel Craig og Jamie Lee Curtis var nogle af de kendte, som kort tid efter lanceringen flashede deres POP Phone på åben gade.

Det moderne håndset til smartphones og tablets

POP Phone tilsluttes direkte via et 3,5 mm jackstik til ens smartphone eller tablet. POP Phone er udstyret med en højkvalitets højttaler og højkvalitets mikrofon. Samtalens kvalitet vil bevares og man har fuld adgang til telefonens funktioner under et opkald.

POP Phone er formgivet af den franske designer David Turpin, som har formået og kombinere det klassiske design af et telefonrør med et moderne twist. POP Phone fremstilles i soft-coating og i mange forskellige farver.

Features ved en POP Phone

  • Fuld adgang til telefonens funktioner under opkald
  • Modtag/afslut knap
  • Støjreduktionssystem
  • Sikrer højere lydkvalitet under opkald.Højkvalitets højtaler og mikrofon
  • Leveres med et 3,5 mm jackstik

POP Phone har en længde på 21,5 cm og bredde på 6 cm. Der er ingen tvivl om, at POP Phone er en af de fedeste gadgets til dato! Brug POP Phone til din tablet, telefon eller PC. Ideel til Skype opkald.

POP Phone kommer i mange forskellige farver. Man har derfor mulighed for og vælge en farve, som passer til dagens outfit. POP Phone kommer i farverne: sort, blå, lyseblå, orange, sølv, grøn, gul, lilla, rose og rød.

Bedøm denne artikel
117 stemmer, gennemsnit 4.5 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. april 2012.