Fritz Hansen Ro lænestolen er ude i butikkerne nu

I april i år lancerede Fritz Hansen lænestolen Ro i Milano. Det har været en af de mest vellykkede lanceringer i Fritz Hansens historie. Nu er Ro endelig ude i butikkerne, og derudover er der en ny fodskammel og en lænestol i læder på vej.

Fritz Hansen Ro lænestolen er ude i butikkerne nu

Fritz Hansen Ro lænestolen

Tid til fordybelse er en luksus i dag. I en hektisk hverdag er det svært at finde tid til eftertanke og stille refleksion. Ro udspringer af et ønske om at skabe et møbel, der giver plads til eftertanke i vores fortravlede liv.

Den nye fodskammel vil gøre det endnu lettere at slappe af og genfinde den indre ro. Det elegante, poetiske og enkle udtryk er en fornøjelse for øjet og kroppen og giver løfte om ro både i det formsprog og rum, møblet skaber. Fodskamlen og lænestolen indbyder dig til at læne dig tilbage og slappe af.

“Fritz Hansens nye lænestol Ro skaber et rum, man kan trække sig tilbage til, behageligt afskærmet fra hverdagens stress og jag. Nu får Ro selskab af en fodskammel, som fuldender oplevelsen. Fodskamlen kan bruges sammen med stolen eller som en ekstra siddeplads, når behovet opstår. Fodskamlen fungerer som en naturlig forlængelse af lænestolen. Men hvor stolen har et meget markant udryk, har fodskamlen et mere afdæmpet formsprog,” siger designchef Christian Grosen Rasmussen

Succesen med Ro har ført til en naturlig udvidelse af kollektionen. Ud over den nye fodskammel lanceres Ro i læder i begyndelsen af 2014. Læderudgaven har et eksklusivt og elegant udtryk og fremstår som et traditionelt og klassisk design, der kun bliver smukkere med alderen.

Fodskamlen fås fra begyndelsen af 2014 og leveres i ni farver: tre traditionelle farver (sort, grå og beige), tre pangfarver (lilla, blå og gul) og tre douce farver (rosa, salviegrøn og sand). For at give fodskamlen et mere levende udtryk anvendes der to forskellige overflader, som understøtter kontrasten mellem stolens hårde skal og dens varme, bløde indre.

I stof vil fodskamlen koste cirka 4.600 kr ekskl. moms. Prisen for stolen med stof er 13.600 ekskl. moms, mens Ro i elegancelæder koster ca. 41.000 ekskl. moms.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. august 2013.

Du vil måske også læse om...

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

af Dyrhøj Marketing,
Paustian er firmaet, som distribuerer en lang række klassikere, som vi alle kender fra diverse modemagasiner. Det er...
Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

af Christoffer Steenbeck
Verner Panton Panthella er et udtryk for det organiske formsprog, som er en gennemgående karakteristika for Verner...
Australian Bodycare lancerer nyt design

Australian Bodycare lancerer nyt design

af Christoffer Steenbeck
Blid og effektiv hudpleje fra Australian Bodycare Australian Bodycare lancerer nu sin kropsplejeserie i et...
Fem gode råd inden du køber fyringsolie

Fem gode råd inden du køber fyringsolie

af Christoffer Steenbeck
Hvis du skal købe nyt fyringsolie til dit oliefyr, så er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på....