Sådan indretter du en hyggelig og stilfuld stue

På denne side ser vi nærmere på, hvordan du får indrettet en hyggelig og stilfuld stue. Du kan bl.a. læse om lænestolen, brændeovnen og ikke mindst lamperne. Disse tre ting er nemlig noget, der i høj grad kan medvirke til en mere hyggelig og indbydende stue.

Lænestolen gør stuen ekstra komfortabel

Hvis du går op i komfort og hygge, så er der ingen tvivl om, at du bør udstyre dig selv og din stue med en lænestol. Der findes ikke noget bedre end at tage et hvil i lænestolen efter arbejde eller sidde i den, når der kommer en god film i TV.

Der findes et væld af forskellige lænestole på markedet. Derfor burde det ikke være svært at finde en model som passer perfekt til din stue både hvad angår design og stil.

Brændeovnen giver dig masser af hygge

Hvis du gerne vil skabe den ultimative hygge, så er der ingen tvivl om, at du bør anskaffe dig en brændeovn – hvis muligt. Brændeovnen er den perfekte ”ven”, når der skal skabes hygge udover det sædvanlige.

Brændeovnen kommer især til sin ret på en kold vinterdag. Forestil dig, at du har været en tur i sneen med dine børn og kommer ind. Du tænder op i brændeovnen og laver varm kakao. Den varme kakao nydes foran den hyggelige brændeovn. Det er uden tvivl opskriften på en hyggelig vinterdag!

Find de rigtige lamper så belysningen bliver perfekt

Den hyggelige og stilfulde stue har selvfølgelig også den rette belysning. Derfor er det en uhyre god ide at have et stort fokus på lamperne, når du indretter stuen. Find nogle lamper som passer godt rent designmæssigt samtidig med, at de giver stuen et godt lys.

Få hjælp af en indretningsekspert

Hvis du ikke selv er den store indretningsekspert, så kan du med fordel hyre en. Den helt store fordel ved at alliere dig med en indretningsekspert er, at du får en stue udover det sædvanlige. Han eller hun kan nemlig hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver eneste kvadratmeter.

Derudover er det også tilfredsstillende at vide, at en professionel ekspert har hjulpet dig med at indrette stuen. På den måde føler du en større tilfredshed ved at opholde dig i rummet samtidig med, at du er mere stolt over at vise stuen frem, når venner og familie kommer på besøg.

Bedøm denne artikel
171 stemmer, gennemsnit 4 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 26. august 2015.