Tam Tam Taburetten kommer til Danmark på ny

Den originale franske Tam Tam Taburet, designet af Henry Massonnet i 1968, er tilbage i Danmark. Tam Tam Taburetten er ergonomisk, stabelbar og kan skilles ad. Den kan bruges overalt i huset – som natbord, sidebord, på bade- og børneværelset, i haven, på terrassen eller i sommerhuset – og er ganske enkelt kult! Hetland Nordic er netop blevet enedistributør af Tam Tam i Danmark.

Tam Tam Taburet. Fransk design ikon.

Tam Tam Taburetten, der genopstod i klar plast i forskellige smarte farver i 2002, er nu tilbage som et trendy design-møbel anno 2009. Den originale taburet er designet af Henri Massonnet, og i 2002 opkøbte det franske firma Branex Design rettighederne til taburetten og genoptog produktionen på samme fabrik og i samme støbeform som tidligere.

Det franske design ikon, Tam Tam, blev oprindeligt produceret fra 1968 til sidst i 1970erne, hvor hittet især var den gennemfarvede orange. Nu er taburetten tilbage i nye farver, der også giver taburetten andre anvendelsesmuligheder, end den oprindeligt var tiltænkt.

Tam Tam er en letvægts taburet.

Tam Tam Taburetten er nemlig anvendelig overalt i boligen og endda udendørs. Tam Tam er en letvægts taburet og lavet i plastik, som er lige til at tage med. Og så fås den i et væld af farver. Da Henri Massonnet oprindeligt designede Tam Tam Taburetten, var det faktisk for at have den med på fisketur. Tam Tam har blandt andet oplevet, at blive hædret på Museum of Modern Art i New York for sit unikke design.

Tam Tam Taburetten er stabelbar og måler 45 cm i højden og 30 cm i diameter. Den består af 2 ens dele samt et låg.

Tam Tam Taburetten har en vejl. pris på 349,00 kr.

Bedøm denne artikel
36 stemmer, gennemsnit 4.4 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. august 2012.