Tanker om det perfekte tøjstativ til hjemmet

Det og finde det perfekte tøjstativ, som kan skabe den perfekte garderobe for en selv, ens gæster og bekendte kræver lidt mere end man lige skulle tro. Der skal være rig mulighed for ophængning af alt mellem himmel og jord. Det er derfor ikke altid, at et klassisk garderobestativ med et par knager er det helt rigtige valg.

Tøjstativ til hjemmet

Det perfekte tøjstativ skal kunne rumme veste, jakker, trøjer, halstørklæder, vanter, hatte, trenchcoats og meget andet overtøj. Samtidig skal et tøjstativ kunne rumme nok ophængningsmuligheder til alle ens gæster når hele familien er samlet. Og oveni dette dilemma skal et tøjstativ tilmed også se godt ud i det moderne hjem, som vi alle jagter på den ene eller anden måde.

Når man skal vælge sit næste tøjstativ, som skal opfylde alle ens daglige og til tider specielle behov er det vigtigt og tænke sig godt om. Hvad har du selv behov for, hvilke behov har dine besøgende og hvad er dine fremtidige behov for ophængning?

Danske Nomess har designet et helt fantastisk et af slagsen – det perfekte tøjstativ. Det smarte Nomess tøjstativ er i sig selv et smukt og unikt møbel, som vil få enhver garderobe til og fremstå stilet og smart. Det smarte ved netop dette tøjstativ er, at man kan ‘udvide’ sine ophængningsmulighder og behov løbende.

Til tøjtsativet fra Nomess er det muligt og tilkøbe bøjler og kroge – alle i smarte og cool farvenuancer. De smarte farver vil give tøjstativet et cool udtryk. Nomess krogene gør det muligt og hænge veste, jakker med strop i nakken og måske et tøjnet op på bedste vis. Tøjnettet kan indeholde handsker, halstørklæder og huer. Det er sjældendt at man ser smarte kroge på moderne tøjstativer – kroge er helt klart undervurderet! De giver et skart udtryk og hvem vil ikke gerne hænge deres overtøj her fremfor på en almindelig bøjle…

Her fik du lidt tanker, om det perfekte tøjstativ. Et tøjstativ fra Nomess er et utroligt godt bud!

Bedøm denne artikel
64 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. december 2014.