Tom Dixon Etch Pendel. Syret pendel med stil.

Tom Dixon Etch Pendel er en fantastisk lampe, som uden tvivl vil tiltrække sig opmærksomhed i rummet. Med sin specielle form og sit anderledes look, vil denne pendel være ideel over spisebordet.

Tom Dixon Etch Pendel. En del af familien.

Tom Dixon Etch findes også i lysestage. Tom Dixon Etch lysestagen er utroligt populær, og har på kort tid skabt sig så meget opmærksomhed, at den næsten altid er udsolgt fra forhandlerne herhjemme.

Tom Dixon Etch Pendlen skiller sig ud fra mængden af pendler. Pladerne, som omkranser pæren, er digitalt fremstillet. Fremstillingen er identisk med måden, som elektroniske printplader laves på. En proces der tillader komplicerede mønstre bliver ”chemically etched” (syre-ætset) direkte i metallet. Ser man på pladerne vil man opleve store og små cirkler i et stort virvar. Nytænkning der rammer plet!

Tom Dixon Etch Pendel. Kendt fra GO’ Morgen/Aften på TV2.

Tom Dixon Etch Pendel er kendt fra TV2 hvor den pryder studiet og har gjort det et par sæsoner. Pendlen giver et smukt spil på væggene og skaber en god stemning. Tom Dixon Etch Pendel kan fås i messing, stål og kobber. Pendlen har en diameter på 30 cm og en højde på 27,5 cm.

Tom Dixon Etch Pendel giver et fantastisk lys med sine mange små huller. Lyset, som skinner ud af de mange små huller giver et smukt spil i rummet, hvor den kaster detaljerede skygger i. Etch egner sig specielt godt i et hjørne, hvor lysets spil bliver ekstra markant.

Hvad koster Tom Dixon Etch pendlen?

  • Tom Dixon Etch Pendel i messing har en vejl. pris på 2.750,00 kr.
  • Tom Dixon Etch Pendel i stål og kobber har en vejl. pris på 3.400,00 kr.
Bedøm denne artikel
73 stemmer, gennemsnit 4.6 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 18. april 2012.