Tom Dixon lysestage til fyrfadslys

Den populære Tom Dixon lysestage – Etch, kom på markedet tilbage i 2010 hvor den blev præsenteret på en messe i Milano. Her tiltrak fyrfadsstagen fra Tom Dixon sig stor opmærksomhed og kom hurtigt på alles læber. Jo mere man ser på denne Tom Dixon lysestage, jo sværere er det og forestille sig en vindueskarm eller bordplade uden den. Lyset fra lysestagen er helt fantastisk!

Tom Dixon lysestage til fyrfadslys

Tom Dixon lysetager

Tom Dixon lysestagen er fremstillet på en helt unik måde, som vil få de fleste til og spærre øjnene op. Lysestagen er digitalt fremstillet, på samme måde som elektroniske printplader. Fremstillingsmetoden gør det muligt, at alle komplicerede mønstre bliver kemisk ætset direkte i metallet. Dermed vil der ikke være 2 ens fyrfadsstager på markedet. Den unikke måde, som denne Tom Dixon lysestage er fremstillet på, sikrer et mønster der kaster de mest fantastiske skygger i alle retninger.

Der er ingen tvivl om, at denne Tom Dixon lysestage er en smuk skulptur i sig selv og vil tilføre ethvert rum lidt ekstra stil. Den vil tiltrække sig opmærksomheden hvor end den placeres – tændt eller slukket.

Tom Dixon lysestagen har en højde på 10,2 cm og en diameter på 12,6 cm. Fyrfadsstagen har igennem en længere periode været vist i Go’morgen- og Go’aften Danmark, som fast inventar på værternes sofabord.

Tom Dixon lysestagen fås i messing, kobber og stål.

Bedøm denne artikel
178 stemmer, gennemsnit 4.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 8. november 2014.