Verner Panton FlowerPot. Retro og runde former.

Verner Panton FlowerPot er en af de mest populære designer lamper på markedet. Prisen på disse populære Verner Panton FlowerPot lamper ligger i den lave ende når det kommer til priser på designerlamper. Dette gør netop FlowerPot til en utroligt populær lampe, som de fleste kan få til og passe ind i budgettet

Verner Panton FlowerPot. Retro og runde former.

🥇Dagens tilbud på verner panton

Gratis fragt

Verner Panton Fun 2DA Pendel

3995 kr.

Verner Panton FlowerPot kommer i smarte farver og flowerpower

Verner Panton FlowerPot lampen er ren retro og eftertragtet for det tidsløse design. De mest kendte FlowerPot lamper er pendlerne. FlowerPot pendlen kommer i 2 forskellige størrelser.

Verner Panton FlowerPot lamperne er designet i 60’erne med inspiration fra datidens trend – flowerpower tiden. Verner Panton mente, at farver vækkede folks følelser og netop denne teori afspejles tydeligt i det store udvalg af farver, som FlowerPot lampen kan fås i.

Retro og runde former

Verner Panton FlowerPot er baseret på runde former og et hav af forskellige farver. FlowerPot lamper passer derfor ind i de fleste miljøer, og er samtidig en fryd for øjnene der ser. Vælg FlowerPot lampen i farven, som passer ind i din øvrige indretning.

En speciel detalje ved Verner Panton FlowerPot pendlen er ledningen. Ledningen har samme farve som selve lampen. Lamperne er nemme og sætte op og leveres med alt det nødvendige, som skal bruges til selve ophængningen. Det eneste du skal gøre er, at vælge farven på Verner Panton FlowerPot lampen. FlowerPot udstråler retro ud over det sædvanlige.

Verner Panton FlowerPot pendel VP1

Verner Panton FlowerPot pendel VP1. VP1 er den lille pendel i FlowerPot serien. Pendlen er ideel til hjørnet hvor man ønsker lidt farver og hyggelys. Pendlen har en diameter på 23 cm.

Verner Panton FlowerPot pendel VP1 farver. VP1 fås i orange, lilla, blå, rød, gul, sort, grøn, vanilje, børstet stål og hvid. Verner Panton FlowerPot pendel VP1’s materialer. VP1 har en skærm fremstillet i lakeret stål, som efterfølgende er malet. VP1 har en ledning i matchende farve med selve pendlens farve.

Verner Panton FlowerPot pendel VP1 har en vejl. pris på 1.395,00 kr.

Verner Panton FlowerPot pendel VP2

Verner Panton FlowerPot pendel VP2. VP2 er den store pendel i FlowerPot serien. Pendlen er ideel over spisebordet og kan eventuelt hænges med 2 ved siden af hinanden. Pendlen har en diameter på 50 cm.

Verner Panton FlowerPot pendel VP2 farver. VP2 fås i rød, sort, vanilje, hvid og gul.

Verner Panton FlowerPot pendel VP2’s materialer. VP2 har en skærm fremstillet i lakeret stål, som efterfølgende er malet. VP2 har en ledning i matchende farve med selve pendlens farve.

Verner Panton FlowerPot pendel VP2 har en vejl. pris på 3.995,00 kr.

Verner Panton FlowerPot bordlampe VP3

Verner Panton FlowerPot bordlampe VP3. VP3 er bordlampen fra FlowerPot serien. FlowerPot bordlampen er ideel til ekstra lys på sidebordet til sofaen, sengebordet, arbejdsbordet eller måske i den brede vindueskarm. VP3 har en diameter på 23 cm og en højde på 50cm.

Verner Panton FlowerPot bordlampe VP3 farver. VP3 fås i orange, lilla, rød, gul, sort, børstet stål og hvid.

Verner Panton FlowerPot bordlampe VP3’s materialer. VP3 er fremstillet i lakeret stål med en 2 meter klar ledning påsat en afbryder.

Verner Panton FlowerPot bordlampe VP3 har en vejl. pris på 1.995,00 kr.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 5. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 7. september 2019.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...