Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

Verner Panton Panthella er et udtryk for det organiske formsprog, som er en gennemgående karakteristika for Verner Panton og alle hans lampedesigns. Specielt Verner Panton Panthella, som har form efter en paddehat, er en skulptur i sig selv.

Verner Panton Panthella er en klassisk og organisk lampe.

🥇Dagens tilbud på verner panton

Gratis fragt

Verner Panton Fun 2DM Pendel

3145 kr.

bagom Verner Panton Panthella bord- og gulvlampen

Panthella lampen af Verner Panton giver et diffust og behageligt lys. Lampen er designet i hvidt opalt akryl. Armaturhuset er fremstilet i hvidt sprøjtestøbt ABS. Skærmen er fremstillet i hvidt sprøjtestøbt opalt akryl. Foden er fremstillet i hvidt sprøjtestøbt ABS. Standeren er fremstillet i hvidt stål.

Verner Panton Panthella har monteret en 2,7 m lang ledning påsat en afbryder.

Designtankerne bag Verner Panton Panthella

Verner Panton Panthella lampen har en skjult lyskilde, som er gemt under en mælkehvid, halvkugleformet akrylskærm. Halvkuglen er monteret på en hvidlakeret, trompetlignende fod, som medvirker til en smuk fordeling af lyset.

Panthella lampen af Verner Panton har et par unikke detaljer, som sikrer en smuk og anderledes standerlampe. Panthella har øverst palceret en rund kugle, som skal skrues af, når man ønske rog skifte pæren. I lampens bund kan man opbevare overskydende ledning. Op til 1,5 meter ledning.

Verner Panton Panthella blev introduceret i flere forskellige versioner, men i dag er det udelukkende den hvide version, som produceres – og den er alt andet lige blevet en klassiker i de danske hjem.

Manden bag Panthella lampen

Verner Panton (1926-1998) havde et langvarigt og produktivt samarbejde med Louis Poulsen Lighting. Samarbejdet har resulteret i en lang række af forskellige lamper, heriblandt Flower Pot (1968) samt VP Kugle (1970). I dag producerer Louis Poulsen Lighting fortsat en af Verner Pantons største lampesucceser – nemlig Verner Panton Panthella. Panthella standerlampen har opnået en næsten kultagtig status op igennem tiden.

Verner Panton Panthella har et tidløst design, som stadig i dag nyder stor popularitet og fortsat sælges i stor stil. Panthella standerampen blev lanceret i 1971 og er siden da blevet en klassiker.

Panthella findes både til bord og gulv

Verner Panton Panthella kommer i både en gulv-og bordmodel. Panthella Gulv har en højde på 130 cm og en diameter på 50 cm. Panthella Bord har en højde på 58 cm og en diameter på 40 cm.

Hvad koster Vernar Panton Panthella gulv- og bordlampen?

  • Verner Panton Panthella Gulv har en vejl. pris på 4.995,00 kr.
  • Verner Panton Panthella Bord har en vejl. pris på 3.695,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. december 2019.

Du vil måske også læse om...

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

Paustian huset. Se hvilke designklassikere Paustian distribuerer.

af Dyrhøj Marketing,
Paustian er firmaet, som distribuerer en lang række klassikere, som vi alle kender fra diverse modemagasiner. Det er...
Australian Bodycare lancerer nyt design

Australian Bodycare lancerer nyt design

af Christoffer Steenbeck
Blid og effektiv hudpleje fra Australian Bodycare Australian Bodycare lancerer nu sin kropsplejeserie i et...
Fem gode råd inden du køber fyringsolie

Fem gode råd inden du køber fyringsolie

af Christoffer Steenbeck
Hvis du skal købe nyt fyringsolie til dit oliefyr, så er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på....
Dansk smykkedesign fra Stine A

Dansk smykkedesign fra Stine A

af Christoffer Steenbeck
Mange kvinder kender sikkert til Stine A smykker – og med god grund. Stine har nemlig designet smykker i 10 år, og har...